AcasăSPORTFenomenul „Erling Haaland” uimește lumea fotbalului.

Fenomenul „Erling Haaland” uimește lumea fotbalului.

Jucătorul norvegian înscrie gol după gol și pare să zdrobească orice record. La doar 23 de ani este spaima fundașilor din Premier League, având rezultate deosebite în tricoul campioanei en-titre, Manchester City, alături de care a câștigat și Champions League, ediția 2022-2023.

Haaland a făcut junioratul la Bryne FK, un club din țara sa natală (Norvegia), acolo unde a și debutat ca profesionist, în 2015. Cu toată faima de care are parte, Haaland pare, totuși, că nu a uitat de unde a plecat.

Recent, cei de la Bryne s-au calificat surprinzător în playoff-ul Ligii 1, după mai bine de 17 ani de așteptare.

Starul lui City nu a rămas rece la aflarea acestei vești. Ba, din contră: potrivit TV 2, acesta s-a oferit să asigure transportul fanilor norvegieni în deplasarea pentru următorul meci din playoff!

Astfel, Haaland a cumpărat 200 de bilete de tren către Kristiansand, acolo unde echipa sa de suflet se va întâlni cu cei de la Start. El a menționat că va plăti și pentru cei mai pretențiosi, care vor să meargă cu autocarul.

Reprezentanții clubului au reacționat imediat: „Nu putem spune mai mult decât că este fantastic gestul lui Erling, care ne permite să trimitem cât mai mulți fani la Kristiansand”.

author avatar
Mihail Ioan
885 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger