AcasăSPORTFederer si Djokovici, in semifinale la Wimbledon

Federer si Djokovici, in semifinale la Wimbledon

Castigator a sapte titluri la Wimbledon, Roger Federer a reusit sa se califice in semifinalele turneului din acest an, trecand de Stan Wawrinka.

In meciul din sferturile celui de-al treilea Grand Slam al anului, disputat de cei doi elvetieni miercuri seara, Federer (32 de ani), al patrulea favorit la castigarea turneului, l-a invins pe Wawrinka la capatul a patru seturi, dupa ce l-a pierdut pe primul: 3-6, 7-6 (7-5), 6-4, 6-4. In semifinale, Federer il va avea ca adversar, pe iarba de la Wimbledon, pe Milos Raonic, jucator din Canada aflat actualmente pe locul 9 WTA.

In semifinalele competitiei londoneze a ajuns si sarbul Novak Djokovici, ocupantul locului 2 WTA, dar favoritul numarul 1 la castigarea turneului, care l-a depasit pe croatul Marin Cilici, dupa cinci seturi disputate: 6-1, 3-6, 6-7, 6-2, 6-2.  Djokovici va juca in turul urmator contra bulgarului Grigor Dimitrov, locul 13 WTA, nimeni altul decat iubitul rusoaicei Maria Sarapova, castigatoarea de la Roland Garros din acest an.

Sursa foto: Facebook/Roger Federer

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger