AcasăSPORTFederer si-a tras strada in Germania

Federer si-a tras strada in Germania

Federer s-a plimbat pe strada ce-i poarta numele inainte de a debuta la Halle

Impulsionate de reclama pe care le-o face, oficialitatile orasului german Halle au decis sa numeasca o strada „Roger Federer”, in onoarea marelui tenisman elvetian.

Federer s-a plimbat pe strada ce-i poarta numele inainte de a debuta la Halle

Decizia a venit la recomandarea familiei Weber, care patroneaza turneul de tenis de la Halle ce are loc saptamana aceasta. Federer este cel mai galonat tenisman care a participat la turneul inaugurat in 1993 de miliardarul Gerry Weber. Elvetianul a castigat competitia de cinci ori la simplu (2003-2006, 2008) si o data la dublu (2005), alaturi de Yves Allegro.

Federer s-a declarat mandru de onoarea primita si spune ca asteapta cu nerabdare sa debuteze, astazi, la editia din 2012 a turneului de 750.000 de euro. Elvetianul il va intalni pe germanul Florian Mayer intr-un meci contand pentru faza optimilor de finala. Organizatorii turneului de la Halle au precizat ca de o asemenea onoare se vor bucura si alti jucatori care vor reusi sa castige de cinci ori turneul de simplu, insa deocamdata nu exista candidati seriosi. Tomas Berdych (2007),  Tommy Haas (2009), Lleyton Hewitt (2010) si Philipp Kohlschreiber (anul trecut) sunt singurii jucatori aflati inca in activitate si care au castigat, doar cate o data, „Gerry Weber Open”.

author avatar
Cristi Ionita
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger