AcasăSPORTFederer l-a invins pe Nadal si a castigat trofeul la Shanghai

Federer l-a invins pe Nadal si a castigat trofeul la Shanghai

S-a mai transat o infruntare pe teren intre cei doi cunoscuti tenismeni Roger Federer si Rafael Nadal, adversari in competitii, dar prieteni in afara lor.

Numarul doi mondial s-a bucurat de castigarea unui nou trofeu, dupa ce, la finele acestei saptamani, l-a invins pe actualul lider al clasamentului ATP, la Shanghai.

A fost, asadar, o finala intre primii doi jucatori ai lumii: spaniolul Rafael Nadal si elvetianul Roger Federer, infruntare castigata, duminica, de sportivul in varsta de 36 de ani, dupa o ora si 12 minute de joc, cu scorul 6-4, 6-3.

sursa foto: facebook.com/SHRolexMasters

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari

1 COMENTARIU

  1. Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacţie provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pacurarucostica1963gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger