AcasăSPORTFederatia rusa a dat 3-0 la "masa verde" pentru Dinamo: Petrescu vrea...

Federatia rusa a dat 3-0 la „masa verde” pentru Dinamo: Petrescu vrea in cupele europene!

Petrescu, increzator in viitorul echipei Dinamo

In lupta pentru salvarea de la retrogradare, trupa antrenata de Dan Petrescu a primit o mana de ajutor din partea Federatiei de la Moscova care a decis, ieri, sa acorde victoria lui Dinamo cu 3-0 in derby-ul cu Zenit, disputat sambata trecuta.

Petrescu, increzator in viitorul echipei Dinamo

Meciul de pe „Khimki Arena” a fost intrerupt in minutul 37, la scorul de 1-0 pentru Dinamo, dupa ce portarul moscovitilor, Anton Shunin, a fost lovit cu o petarda in fata.

Factiunea dura a galeriei lui Zenit

Cum aceasta a fost aruncata din sectorul in care se aflau fanii lui Zenit St. Petersburg, Federatia rusa a acordat victoria lui Dinamo la „masa verde”, cu 3-0, trupa antrenata de Dan Petrescu obtinand, astfel, cea mai categorica victorie de cand este pregatita de tehnicianul roman.

Shunin a acuzat probleme la ochi si urechi dupa ce a fost lovit cu o petarda

In urma acestei decizii, Dinamo urca pe locul 10 in clasament, la opt puncte deasupra liniei retrogradarii, iar moscovitii incep sa viseze frumos chiar la o eventuala participare in cupele europene. Tot ieri s-a decis ca Zenit sa joace urmatoarele doua meciuri de acasa fara spectatori, iar Dinamo va juca un meci cu portile inchise, ambele cluburi urmand sa plateasca si cate o amenda. Totusi, decizia nu este definitiva, iar cei de la Zenit au anuntat deja ca vor face apel. Retrogradata pe locul 3, la sase puncte in urma liderului TSKA Moscova, formatia antrenata de italianul Luciano Spalletti spera sa obtina rejucarea meciului, macar din minutul in care s-a produs incidentul.

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger