AcasăSPORTFederatia lui Mircea Sandu se razbuna pe Rapid

Federatia lui Mircea Sandu se razbuna pe Rapid

Rapidistilor nu le vine sa creada ce decizie a putut lua Federatia lui Mircea Sandu

Batuti la Buzau, rapidistii si-au aflat, ieri, dreptatea in judecata Federatiei Romane de Fotbal: o etapa de suspendare a stadionului “Giulesti” si amenda de 37.500 de lei!

Rapidistilor nu le vine sa creada ce decizie a putut lua Federatia lui Mircea Sandu
Mircea Sandu

Clienti fideli ai comisiilor federale, rapidistii s-au trezit anchetati si pedepsiti pentru un meci pe care l-au disputat in deplasare, neavand nicio autoritate in privinta organizarii. Cu toate acestea, dupa o minutioasa analiza a evenimentelor din Crang, Comisia de Disciplina a FRF a decis sa inchida pentru o etapa stadionul ”Giulesti”! „Pentru noi, lucrurile sunt foarte clare. In prezent se deruleaza un proces pe care Rapid il va castiga, iar Federatia Romana de Fotbal va trebui sa plateasca pentru tot raul facut noua. Aceasta decizie aberanta reprezinta, de fapt, o razbunare si o pedeapsa cu tenta de avertisment pentru demersurile noastre. Sanctiunea este o «vendetta», deoarece procesul intentat in Elvetia poate zgudui din temelii forul care conduce fotbalul romanesc dupa bunul plac. Anuntam FRF ca nu ne vom opri, indiferent de amenintarile pe care le primim permanent si de exemplele pe care le tot dau pe pielea noastra!”, a declarat, ieri, Adrian Zamfir, finantatorul gruparii ”feroviare”.

FC Rapid s-a adresat Tribunalului Federal Elvetian pentru a contesta decizia TAS din 2 august, prin care FRF a fost obligata sa inregistreze CS Concordia Chiajna in Ligii 1 in locul Rapidului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger