AcasăSPORTFED CUP: Romania se bate cu Cehia pentru calificarea in semifinale!

FED CUP: Romania se bate cu Cehia pentru calificarea in semifinale!

Desi a refuzat sa joace in Canada, Simona Halep ramane marea speranta a Romaniei in Fed Cup

Ajunsa pentru prima data dupa 23 de ani intre cele mai bune opt echipe ale lumii, Romania va lupta, in februarie anul viitor, pentru a ajunge in semifinalele celei mai puternice competitii de tenis feminin.

Desi a refuzat sa joace in Canada, Simona Halep ramane marea speranta a Romaniei in Fed Cup

Misiunea Romaniei va fi una extrem de dificila, in conditiile in care, in sferturile de finala, formatia noastra va da piept cu echipa Cehiei, cea care anul acesta va disputa finala Fed Cup impotriva Rusiei.

Cehia are in componenta patru jucatoare care cocheteaza cu TOP 20 mondial, varf de lance fiind, evident, Petra Kvitova, jucatoare care va ajunge pe locul 2 mondial, dupa incheierea Roland Garros.

Karolina Pliskova, Lucie Safarova si Barbora Strycova sunt celelalte trei jucatoare din Cehia ce cocheteaza cu TOP 20 mondial. Mai mult, Cehia sta foarte bine si la nivel de dublu, avand sapte jucatoare in primele 50 ale lumii.

Celelalte meciuri din sferturile de finala ale Fed Cup sunt Germania – Elvetia, Franta – Italia si Olanda – Rusia. Partidele vor avea loc pe 6 si 7 februarie anul viitor, iar Romania are avantajul ca va evolua pe teren propriu impotriva Cehiei.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger