AcasăSPORTFED CUP. Romania-Germania: 1-2, dupa ce Halep a pierdut in fata nemtoaicei...

FED CUP. Romania-Germania: 1-2, dupa ce Halep a pierdut in fata nemtoaicei Kerber

Vedeta team-ului german a reusit sa o invinga, duminica, si pe Simona Halep, astfel ca a asigurat un nou punct nationalei Germaniei, care conduce Romania cu 2-1.

Dupa ce, deunazi, in chiar prima confruntare din seria meciurilor din acest week-end, de la Cluj, Angelique Kerber a trecut destul de lejer de Irina, scor 6-2, 6-3, de aceasta data jucatoarea aflata pe locul 3 WTA a intalnit-o pe Simona Halep.

Aceasta din urma nu a reusit sa si faca jocul si a pierdut, dupa doua seturi -6-2, 6-2, partida disputata in aceasta dupa-amiza, in fata suporterilor echipei autohtone de FED CUP, prezenti in numar mare in sala Polivalenta din Cluj, pentru a urmari infruntarile din a doua zi a intalnirii Romania-Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale.

Rezultatul meciului Kerber-Halep a adus Germania in avantaj, dar si o decizie din partea team-ului romanesc de FED CUP, si anume inlocuirea Irinei Begu, la simplu, cu Monica Niculescu.

Va reamintim ca unicul punct al echipei romanesti in infruntarea cu Germania, de la Cluj, a fost adus tot de Simona Halep, care a castigat un meci deloc usor, contra nemtoaicei Andrea Petkovic, scor 6-4, 6-7, 6-4.

sursa foto: facebook.com/romaniafedcup

author avatar
Cristina Stefan
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger