AcasăSPORTFED CUP - Cluj: S-a stabilit programul meciurilor. Cand joaca Simona Halep...

FED CUP – Cluj: S-a stabilit programul meciurilor. Cand joaca Simona Halep si cand intra pe teren Monica Niculescu!

Va fi un week-end plin pentru clujenii amatori de tenis, dar si pentru romani iubitori ai sportului alb, in general.

Sambata incepe Fed Cup, cu Simona Halep prima dintre jucatoarele din echipa tricolora care intra pe teren, in Sala Polivalenta din Cluj. Primul meci al constancencei in varsta de 24 de ani, din cadrul turului I al Grupei Mondiale a Fed Cup, va avea loc de la ora 13, contra cehoaicei Karolina Pliskova (locul 13 WTA).

Apoi va intra pe teren si Monica Niculescu, ocupanta locului 37 mondial, care o va intalni pe Petra Kvitova, sportiva aflata pe pozitia 9 a clasamentului WTA.

Tot tragerea la sorti a stabilit si meciurile din ultima zi a saptamanii, respectiv din cea de-a doua zi a turului competitional de la Cluj. Astfel, tot duminica, si tot de la ora 13, vor intra pe teren Halep si Kvitova, ulterior Niculescu contra Pliskova.

Va reamintim ca, intr-o prima faza, Simona anuntase ca nu va participa la Cluj, pentru ca are nevoie de o operatie. Intre timp, a decis sa amane interventia chirurgicala la nas si sa intre pe teren alaturi de colegele ei din echipa tricolora. Doar ca, intre timp, Irina Begu s-a vazut nevoita sa anunte ca, din cauza faptului ca nu s-a refacut dupa unele probleme medicale, se vede nevoita sa spuna pas participarii la Fed Cup- Cluj.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger