AcasăSPORTFED CUP: Begu a pierdut primul meci la Cluj, fiind invinsa de...

FED CUP: Begu a pierdut primul meci la Cluj, fiind invinsa de Kerber

 

UPDATE: Din fericire, in cel de-al doilea meci al zilei, Simona Halep a invins-o pe Andreea Petkovici, scor 6-4, 6-7, 6-3, iar rezultatul confruntarii Romania – Germania este 1-1.

Meciul de debut al echipei de Fed Cup a Romaniei, in disputa contra Germaniei nu a fost, din pacate, un succes, Irina Begu pierzand infruntarea contra jucatoarei aflate in top 3 mondial.

Desi s-a straduit sa aduca un prim punct echipei si a avut parte din plin de sustinerea romanilor aflati in numar impresionat in tribunele Salii Polivalente din Cluj, Irina (locul 35 WTA) nu a putut trece de vedeta team-ului german, Angelique Kerber. Jucatoarea clasata pe pozitia a 3-a in ierarhia mondiala a invins-o, in doua seturi, pe romanca, scor 6-2, 6-3. Astfel ca, la aceasta ora, scorul in confruntarea de tenis de la Cluj arata astfel: Romania-Germania: 0-1.

Meciul urmator le-a adus pe teren pe Simona Halep, constanteanca aflata pe locul 6 WTA, si pe Andrea Perkovic. Intalnirea este in plina desfasurare la ora redactarii acestei stiri. Va putem spune, insa, faptul ca Simona a castigat primul set, 6-4.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger