AcasăSPORTFCSB îşi vede visul cu ochii: să joace derby-ul cu Dinamo în...

FCSB îşi vede visul cu ochii: să joace derby-ul cu Dinamo în Ghencea. Clauza uriaşă cu care a fost de-acord Gigi Becali

gigi-becali

După mai multe zile de negocieri, se pare că generalii din Ghencea şi conducătorii de la FCSB au ajuns la un acord: echipa lui Gigi Becali să joace în „Templu” derby-ul cu Dinamo.

Valeriu Argăseală s-a aflat la sediul Stelei pentru a negocia condițiile de închiriere a stadionului Ghencea pentru meciul FCSB – Dinamo, de pe 22 iulie.

Meciul se dispută sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30

Gigi Becali se angajează să ofere o garanție de 750.000 de euro în cazul în care gazonul de pe Ghencea va fi deteriorat în așa fel încât să necesite înlocuirea totală.

Procedura „bilet la ordin avalizat” presupune costuri suplimentare pentru emitent, adică pentru FCSB. Astfel, costurile și garanția la care clubul se va angaja se vor apropia de 800.000-900.000 de euro.

Marcel Ciolacu l-a ajutat pe Becali?

Gigi Becali a apelat la un intermediar pentru a discuta cu premierul Marcel Ciolacu. Iar răspunsul primit de omul de afaceri a fost îmbucurător, pentru că premierul României i-a promis că-i ofere FCSB-ului șansa să dispute meciurile de acasă în Ghencea.

„Știți că nu sunt genul de om care să lingușească pe cineva, dar am spus eu că o să vină odată cineva în România la putere care o să pună piciorul în prag, bărbat.

Eu nu am crezut că Ciolacu poate să aibă atâta putere, să fie… Este primul conducător al României care are bărbăție și putere.

A venit și a zis: ordin, FCSB joacă în Ghencea! Primul bărbat din România, după 30 de ani. Și atunci, mie îmi place de el. Un om adevărat!”, a spus Gigi Becali.

author avatar
Andrei Ștefan
266 afisari

6 COMENTARII

  1. Va fi REVOLUTIE in Ghencea cu fanii Steaua !…cati vor îndrăzni sa se duca pe stadion ,!?.

  2. Hahalera Romaniei . Oare nu se gaseste nimeni in tara sa-l puna la punct pe prostalaul asta ? Carte ioc, nativ un zero . Acum se bucura ca a pus armata la punct, ca el… asa si pe dincolo ! Becali= groparii fotbalului romanesc !

  3. PSD este partidul pe care tot sectorul 5 si 6 NU va vota in anul 2024 la primarie si parlamentare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger