AcasăSPORTFCSB, campioana care se destramă?

FCSB, campioana care se destramă?

Toate bune și frumoase sezonul acesta în ograda lui Gigi Becali. Cu un avans de 13 puncte față de locul 2, FCSB nu mai poate scăpa titlul din mână și anul acesta.

Echipa s-a mișcat aproape impecabil încă de la începutul campionatului, dar, chiar dacă ridică de această dată trofeul de campioană, ar putea rămâne fără mulți jucători de bază.

Sigur că suporterii sunt fericiți cu rezultatul intern și visează la un parcurs glorios și în cupele europene, dar cu cine?

Idolul FCSB-iștilor, Florinel Coman, e ca și plecat

Coman a declarat după victoria 2-0 în fața Universității Craiova, că vrea să plece din România, dar după ce ia campionatul. Vineri, 19 aprilie, Becali a anunțat că transferul românului este deja încheiat, dar că nu are acceptul de a dezvălui numele clubului cu care a semnat.

Se știe deja că Al-Duhail, o echipă din Qatar, l-ar dori pe Florinel Coman, și cel mai probabil acolo va și ajunge. Cu siguranță nu era singura ofertă, dar alegerea finală a fost a jucătorului.

El a pregătit oarecum opinia publică în legătură cu acest transfer, spunând în urmă cu două săptămâni că pune pe primul loc binele familiei sale, așteptându-se să fie criticat că s-a vândut pe bani la arabi, în loc să avanseze către performanță.

Portarul Ștefan Târnovanu, în vârstă de 23 de ani, a anunțat și el că dacă va apărea o ofertă în vară, ar vrea să părăsească FCSB-ul. Declarația sa l-a scos din minți pe Becali, care, cu aroganța specifică l-a desființat în direct pe jucătorul cotat în momentul de față undeva la 2,8 milioane de euro pe piața transferurilor.

„Târnovanu a spus că pleacă? Cu ce, cu tramvaiul sau cu troleibuzul?! Dacă n-a precizat, atunci să vedem, poate cu autobuzul. Și Vlad spunea… Dacă-i dă Krasniqi două goluri pe colțul scurt, de unde să aibă ofertă? Cine îl ia? Poate-i dau eu ofertă pe bancă și intră Vlad. Să văd! Pleacă el, auzi! Nici n-a jucat 3 meciuri și gata pleacă? Unde l-ați văzut mare portar? Ești vedetă? „, a declarat patronul FCSB-ului, după meciul cu Rapid (2-2).

Trufia i-a întunecat din nou mințile lui Gigi Becali, care habar nu are că pentru un portar, colțul scurt e cel mai greu de apărat.

Darius Olaru ar putea pleca și el în vară

Aflat în cea mai bună formă a carierei și aproape campion al României cu FCSB, Darius Olaru poate părăsi și el echipa, pentru oferta potrivită.

Mijlocașul i-a cam stricat însă negocierile lui Becali, spunând despre el că nu ar valora mai mult de 2-3 milioane de euro, în condițiile în care patronul vrea mai mult decât dublu pentru a-i da drumul.

”Am cerut șapte milioane (n.r de euro). Dacă dau șapte milioane, bine. Nu contează țara, contează doar cine dă șapte milioane. Se face dacă dau cele șapte milioane.

Eu nu fac lupta la titlu. Eu fac bani. Mie îmi trebuie bani ca să mă lupt la titlu. Așa știu eu. Voi, ce știți voi, treaba voastră.”, a declarat recent Gigi Becali.

Olaru a fost urmărit live de scouteri din Spania și Portugalia, care au venit personal la meciul dintre FCSB și Rapid din această etapă.

Se pare că și Dawa ar fi atras în ultimul timp atenția mai multor echipe din străinătate, care sunt cu ochii pe el.

Radunovic își ia și el adio de la FCSB

Risto Radunovic, fundașul în vârstă de 31 de ani, a spus clar și răspicat că dorește să plece după terminarea sezonului.

„Sincer, îmi doresc să luăm campionatul și să plec, încă n-am vorbit cu nimeni de contract, vreau să termin campionatul să caut o soluție și să plec”, a spus Risto Radunovic, după FCSB – Sepsi 2-1.

Adrian Șut este și el în cea mai bună formă a carierei și se gândește la performanță, departe de casă.

„Dorinţa fiecărui fotbalist când progresează şi ajunge la un nivel foarte bun, următorul pas e în străinătate”, a declarat jucătorul FCSB-ului, dând de înțeles că ar vrea să plece cât mai curând din România, pentru a evolua și mai rapid pe plan sportiv.

Astfel, nu ne rămâne decât să ne întrebăm cum se va descurca Gigi Becali în cupele europene, fără numele care au făcut performanță în acest sezon.

Probabil va băga câteva milioane în echipă pentru a înlocui pierderile, dar sunt slabe șansele ca jocul să fie unul strălucit, cu titulari care nu sunt încă legați.

Rămâne de văzut în ce stadiu se va afla afacerea lui Gigi în preliminariile Champions League.

author avatar
Mihail Ioan
1.386 afisari

5 COMENTARII

  1. Pai, dacă nenea ciobanu consideră că turma lui e de berbeci și-i crește doar să-i vândă la câștig, as zice că toată lumea sa-l trateze ca atare. Adică, titlu niciodată, prezența în mass-media zero și sa- l vedem atunci dacă mai are arogante . Pentru el lupta pentru prestigiu european, vad, ca-i vis dar, de-al lui Mihai Viteazu nu al lui. Ciobanul, tot cioban…

  2. Pai nu il voiau nemtii? Are fata de campionatul germeniei? Un pacalici al mingicariei romanes ciorinel e bun in vietnam, china, dar in fotbalul adevarat e epava!!

  3. Noi Iubitorii onești ai fotbalului din Romania cerem instituțiilor statului respectiv Ministerului de justiție ,Ministerului de interne ,Ministerului Sportului ,FRF/LPF să CERCETEZE acest caz de fraudare a rezultatelor meciurilor de fotbal în favoarea echipei FCSB fapte orchestrate de acest patron de la FCSB ce a cumpărat arbitrii pentru meciurile sale de ex. pe acest arbitru M.Birsan și Coltescu ce au fost delegati la toate meciurile fcsb și a arbitrat meciurile favorizand fcsb ,pentru informare prezentam mai jos situația acestor fapte ilegale frauduloase !!
    Rugam sa nu fie acordat titlul până ce nu o să prezentati public rezultatul acestei cercetări !!!
    Gol anulat greșit intenționat de acest mizerabil arbitru birsan după cum se știe sluga lui becali ,se va vedea ce favoritisme mirsave pentru fcsb face acest execrabil birsan !!! În plus golul doi al fcsb nu a fost valabil pentru că mingea ieșise din teren!!!!
    Este o mizerie de fotbal orchestrat de acest interlop retard,rudimentar ce-și spune cu nesimțire stăpân la aceasta creatura ilegală fcsb, ce a cumpărat tot , meciuri ,arbitrii ,oficiali pentru că are bani din vânzarea la metru a terenurilor statului din administrarea armatei , furate de el prin smenuri si șantaj făcut la unii șefi militari !!!
    Unul dintre argumentele acestor mizerii făcute de acest individ oribil este și faptul că SI LA MECIUL DE AZI CU RAPIDUL are ARBITRU PE SLUGOIUL SAU CUMPARAT acest jalnic individ BIRSAN ce i-a arbitrat TOATE meciurile echipei SALE și a contracandidatelor la titlu arbitrate de Birsan în interesul fcsb !!!
    Culmea este că instituțiile statului inclusiv cel sportive se fac că nu văd aceste mizerii făcute de acest individ de la fcsb!!

  4. @catit esti vreun oparit de securist din gruia? coltescu i-a anulat gol valabil lui Coman in meciul din gruia din sezonul regulat! autorul articolului habar nu are de fotbal! coltul scurt e cel mai greu de aparat de catre portar??!!! dar imparabilele pe coltul lung cu sau fara efect, eventual si bolta de ce nu le apara niciun portar. autorul articolului nu a vazut mondialul din 94 asta e clar! si nici golul lui Chivu din meciul cu Anglia de la europeanul din 2000

  5. @catit cand a putut fura cefura si grupu de la cluj de ce nu ai sesizat organele? cu radu beto petrescu(mai stii meciul cu vointa sibiu?), cu balaj, cu istvan kovacs si altii! de ce nu sesizezi organele pentru blaturile lui cefura cu „U” Cluj si voluntari?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger