AcasăSPORTFCSB aprinde lupta pentru ...locul 2

FCSB aprinde lupta pentru …locul 2

FCSB este din ce în ce mai aproape de câștigarea titlului de campioană a Superligii, dar asta o știam, deja, așa că victoria de duminică, în fața singurei contracandidate, CSU Craiova, a venit, oarecum, ca o confirmare a acestui fapt. „Roș-albaștrii” au trecut cu 2-0, pe Arena Națională, mărindu-și avantajul în clasament la 10 puncte.

Astfel, indiferent dacă vor câștiga tot până la final, craiovenii nu mai au aproape nicio șansă să acceadă la locul 1. În schimb, succesul FCSB-ului a reaprins lupta pentru locul 2 în Liga 1.

Dincolode rezultat, însă, rămâne jocul solid făcut de vedetele lui Gigi Becali, care nu s-au întrebuințat aproape deloc la meciurile naționale, de săptămâna trecută, dar, iată, în campionat trag tare. Pesemne că s-au menajat special pentru lupta din Liga 1, acolo unde obiectivul este câștigarea titlului. Florinel Coman, de pildă, inexistent în amicalul contra Irlandei de Nord, a fost decisiv în partida cu CSU. El a și deschis scorul cu un gol din lovitură liberă, iar apoi a forțat autogolul lui Ștefan Vlădoiu.

În repriza secundă, Gigi Becali spune că a ordonat să se tragă de timp, cerându-le jucătorilor săi să nu mai tureze motoarele – „Nu doar că am fost în control, ci am avut și multe ocazii. Nu e vorba că am suferit, la pauză am avut un mesaj. I-am zis lui Mihai Stoica să se ducă la vestiare și să spună așa «Bă, 2-0 înseamnă că e câștigat meciul. Avem 2-0 și avem 3 puncte». Nu iau tot 3 puncte și la 2-0? De ce am nevoie de al treilea gol? Pentru ce am nevoie de pase decisive? Pentru ce am nevoie să joc decisiv, să pierd mingea și să iau gol? Nu am nevoie!”, a declarat patronul-antrenor al FCSB.

author avatar
Mihail Ioan
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger