AcasăSPORTFCSB a trecut de la „secundul lui Gigi Becali” la secundul lui...

FCSB a trecut de la „secundul lui Gigi Becali” la secundul lui Reghe

FCSB

FCSB are un nou antrenor. Nemulțumit de prestația roș-albaștrilor de la reluarea campionatului, patronul gigi Becali a decis să-l „retrogadeze” pe Bogdan Vintilă și să schimbe staff-ul.

Becali a anunțat că Toni Petrea, ultima dată secundul lui Laurențiu Reghecampf la Al-Wasl, va fi noul principal al echipei. „Mâine, voi fi la echipă și voi prezenta noul antrenor principal, Toni Petrea, și pe Neubert preparator. Chiar dacă e posibil ca Neubert să nu fie mâine acolo, pot să-l anunț, am primit acordul lui. Pintilii va fi secund până termină școala. Dacă avea acum licența, îl puneam pe el”, a declarat Becali în cadrul unei conferințe de presă, potrivit gsp.ro.

Toni Petrea a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf

Anton Petrea se află la prima sa aventură ca principal. Acesta a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf la toate echipele la care a antrenat acesta. Petrea l-a însoțit pe Reghe la Snagov, la Concordia Chiajna, FCSB, Litex Lovech, Al Hilal, Al Wahda și Al-Wasl Dubai.

Ca fotbalist a evoluat mai mult în Liga a doua – Juventus București, Electromagnetica, Venus bucurești, Rapid B, CS Otopeni și FC Snagov. Singura sa prezență în Liga 1 a avut loc în sezonul 2004/2005 când a fost chemat de Rapid de la echipa secundă a clubului. Și-a încheiat cariera de jucător la snagov în 2011.

Bogdan Vintilă, antrenor la echipa a doua a celor de la FCSB

Gigi Becali a decis și soarta lui Bogdan Vintilă, odată cu venirea lui Toni Petrea. Patronul echipei s-a ținut de cuvânt după ce a spus că nu-l va da afară niciodată, însă l-a „retrogradat”.

Eu așa am dat ordinul și o să-l execute. Nu crezi? Eu așa zic. El a zis că a vorbit cu duhovnicul și i-a spus: bă, te duci la Becali și faci ce spune el. Asta înseamnă ascultare în Biserică. El face ce spune stăpânul. Și el o să asculte, că e cuminte. O să vedeți, o să fie cuminte, în sens duhovnicesc.

Lucrează toată viața mea și niciodată nu-l dau afară. Numai dacă vrea el să plece. Îmi aduce Dumnezeu câte unul. Mi l-a adus pe Tudor, acum și pe Meme. Că i-a dat Dumnezeu lui Meme, l-a făcut credincios, Dumnezeu i-a făcut credincioși cu forța pe toți. Așa vreau să lucrez, cu oameni din Biserică, cu oameni credincioși. Dar încet-încet, ei merg pe drum”, a explicat Becali la Digi Sport.

author avatar
Andreea Vlad