AcasăSPORTFCSB a trecut de la „secundul lui Gigi Becali” la secundul lui...

FCSB a trecut de la „secundul lui Gigi Becali” la secundul lui Reghe

FCSB

FCSB are un nou antrenor. Nemulțumit de prestația roș-albaștrilor de la reluarea campionatului, patronul gigi Becali a decis să-l „retrogadeze” pe Bogdan Vintilă și să schimbe staff-ul.

Becali a anunțat că Toni Petrea, ultima dată secundul lui Laurențiu Reghecampf la Al-Wasl, va fi noul principal al echipei. „Mâine, voi fi la echipă și voi prezenta noul antrenor principal, Toni Petrea, și pe Neubert preparator. Chiar dacă e posibil ca Neubert să nu fie mâine acolo, pot să-l anunț, am primit acordul lui. Pintilii va fi secund până termină școala. Dacă avea acum licența, îl puneam pe el”, a declarat Becali în cadrul unei conferințe de presă, potrivit gsp.ro.

Toni Petrea a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf

Anton Petrea se află la prima sa aventură ca principal. Acesta a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf la toate echipele la care a antrenat acesta. Petrea l-a însoțit pe Reghe la Snagov, la Concordia Chiajna, FCSB, Litex Lovech, Al Hilal, Al Wahda și Al-Wasl Dubai.

Ca fotbalist a evoluat mai mult în Liga a doua – Juventus București, Electromagnetica, Venus bucurești, Rapid B, CS Otopeni și FC Snagov. Singura sa prezență în Liga 1 a avut loc în sezonul 2004/2005 când a fost chemat de Rapid de la echipa secundă a clubului. Și-a încheiat cariera de jucător la snagov în 2011.

Bogdan Vintilă, antrenor la echipa a doua a celor de la FCSB

Gigi Becali a decis și soarta lui Bogdan Vintilă, odată cu venirea lui Toni Petrea. Patronul echipei s-a ținut de cuvânt după ce a spus că nu-l va da afară niciodată, însă l-a „retrogradat”.

Eu așa am dat ordinul și o să-l execute. Nu crezi? Eu așa zic. El a zis că a vorbit cu duhovnicul și i-a spus: bă, te duci la Becali și faci ce spune el. Asta înseamnă ascultare în Biserică. El face ce spune stăpânul. Și el o să asculte, că e cuminte. O să vedeți, o să fie cuminte, în sens duhovnicesc.

Lucrează toată viața mea și niciodată nu-l dau afară. Numai dacă vrea el să plece. Îmi aduce Dumnezeu câte unul. Mi l-a adus pe Tudor, acum și pe Meme. Că i-a dat Dumnezeu lui Meme, l-a făcut credincios, Dumnezeu i-a făcut credincioși cu forța pe toți. Așa vreau să lucrez, cu oameni din Biserică, cu oameni credincioși. Dar încet-încet, ei merg pe drum”, a explicat Becali la Digi Sport.

author avatar
Andreea Vlad
126 afisari

2 COMENTARII

  1. Nenea Gigi a spus:
    La echipa mea Fotbal Club Sportiv Beecali vom avea doar jucatori ortodoxi si nici un homosexual!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger