AcasăSPORTFC Vaslui va avea un presedinte roman si un antrenor italian!

FC Vaslui va avea un presedinte roman si un antrenor italian!

Fostul presedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, se pregateste sa semneze contractul cu FC Vaslui, dar si sa schimbe banca tehnica a moldovenilor.

Dinu Gheorghe revine in fotbal

La sfarsitul lunii octombrie a.c, demisiona de la Rapid in urma unor neintelegeri cu finantatorul George Copos. Dupa o perioada de pauza, Dinu Gheorghe a inteles ca e cazul sa revina in fotbal. In principiu, el ar fi acceptat oferta lui Adrian Porumboiu de a prelua conducerea gruparii FC Vaslui, asta desi multa lume se indoieste ca ex-rapidistul ar fi dispus sa mearga intr-un oras atat de mic precum Vasluiul. Totusi, surse din anturajul afaceristului moldovean sustin ca, deocamdata, tratativele sunt in curs de finalizare, insa Dinu Gheorghe pare hotarat sa semneze. Probabil, noul sef al „galben-verzilor” va fi instalat cel mai tarziu la finalul turului de campionat, in pauza de iarna urmand a se pune bazele unui proiect pe termen mediu si lung care vizeaza, in primul rand, atacarea titlului in Liga 1, ceea ce ar reprezenta o premiera pentru FC Vaslui.

Aceleasi surse indica faptul ca vasluienii vor renunta la antrenorul Viorel Hizo, iar noul presedinte va incerca angajarea unui tehnician italian.

author avatar
Mihai Koblenko
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger