AcasăSPORTFC Vaslui - Sparta Praga din Europa League, la DIGISPORT...

FC Vaslui – Sparta Praga din Europa League, la DIGISPORT 2. Vezi echipa probabila!

FC Vaslui are emotii inaintea meciului cu Sparta Praga

FC  Vaslui,  echipa lui Viorel Hizo, a sosit la Bacau pentru un ultim antrenament inaintea meciului de maine, din Europa League, in compania echipei Sparta Praga.

FC Vaslui are emotii inaintea meciului cu Sparta Praga

Din lotul FC Vaslui lipsesc Milos Pavlovic si Adailton. Brazilianul a efectuat un RMN, iar medicii i-au recomandat sa nu evolueze in partida cu Sparta Praga, transmisa in direct de DIGISPORT 2. „Va fi foarte dificil. Trebuie ca cei care ii vor inlocui pe absenti sa creada si sa foloseasca sansa pe care o au. Va fi mult mai greu cu Sparta decat meciul de la Chiajna, Sionko nu se poate compara cu Baltoi”, a spus Hizo, potrivit sport.ro

Viorel Hizo crede ca „galben-verzii” au sanse mici de calificare: „Nu am cu cine sa joc! Nu am voie sa fac transferuri! Eu cu cine ma calific in Europa League? Ne dorim mult sa castigam acest meci. Ne trebuie si un pic de sansa. Sparta este o echipă care stie sa joace astfel de meciuri de calificare”.

Echipa probabila: Cerniauskas – Jovanovic, Balaur, Farkas, Balace – R.Costin, Zmeu, L.Sanmartean, Gerlem – Yero Bello, Temwanjera; Antrenor: Viorel Hizo

Antrenamentul oficial al echipei FC Vaslui pe stadionul municipal din Bacau va vea loc in aceasta seara, de la ora 19.00.

Meciul FC  Vaslui  – Sparta Praga este programat joi, de la ora 19.00, pe stadionul din Piatra Neamt. Partida, contand pentru prima mansa a play-off-ului Europa League.

381 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nea Hizo,

    Si aia au doua picioare asa ca la munca. Eu zic ca se poate. Sparta nu e Barcelona !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger