AcasăSPORTFC Vaslui - Fenerbahce, ora 21.00: Lupta pentru istorie

FC Vaslui – Fenerbahce, ora 21.00: Lupta pentru istorie

Vasluienii au, miercuri, de la ora 21.00, sansa unui nou rezultat important, calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, in detrimentul favoritei Fenerbahce Istanbul.

Echipa antrenata de Marius Sumudica, FC Vaslui, va disputa, miercuri, de la ora 21.00, mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, urmand sa dea piept cu Fenerbahce Istanbul.

In tur, desi turcii erau cotati ca si favoriti, moldovenii au reusit un rezultat important, terminand partida la egalitate, scor 1 -1. Dorind sa acceada in play-off-ul Ligii Campionilor, vasluienii au inceput meciul tare, sperand sa inscrie cat mai multe goluri care sa ii apropie de telul propus.

Dupa un meci disputat, in care ambele echipe au incercat sa inscrie pe contraatac, Antal a fost cel care, in minutul 75, a reusit sa deschida scorul printr-un sut de la 20 de metri.

Scorul inscris pe tabela a ramas nechimbat pana in minutul 90 cand, la o neatentie a fundasilor lui FC Vaslui, Bekir a inscris, cu capul, de la 8 metri, dupa o centrare sosita de la Alex.

Pentru a accede in grupele Ligii Campionilor moldovenii se pot multumi si cu o remiza alba, 0 – 0. In cazul in care turcii vor inscrie, doar o victori ii va califica pe acestia in grupe.

Marius Sumidica va incepe partida cu Danut Coman ,Milanov, Varela, Charalambous, Salageanu, N’Doye, Caue, Antal, Stanciu, Sanmartean si Niculae.

De cealalta parte Aykut Kocaman ii va trimite in teren pe Volkan, Gokhan, Bekir, Egemen, Ali, Topal, Cristian, Topuz, Alex, Caner si Kuyt.

Meciul FC Vaslui – Fenerbahce va incepe la ora 21.00, fiind transmis de catre Pro TV si Pro TV HD.

author avatar
Ionut Zgimbau
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger