Cauta

FC Vaslui, eliminata fara drept de apel din Liga Campionilor VIDEO

Desi la un moment dat parea ca are puterea sa invinga echipa turca, FC Vaslui a fost invinsa, scor 1 – 4, de Fenerbahce Istanbul, ratand astfel calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor.

Echipa moldava FC Vaslui a fost eliminata, miercuri, din Liga Campionilor, dupa ce a pierdut, cu scorul de 1 – 4, de Fenerbahce Istanbul, scorul general devenind 2 -5 in favoarea turcilor.

Dupa rezultatul bun din Turcia, cand au remizat, 1 – 1 cu Fenerbahce, vasluienii au pornit oarecum timizi meciul cu echipa turca. Au fost treziti insa in minutul 12 cand Milanov l-a scapat din marcaj pe Erkin,  care a inscris din 10 metri, dupa o centrare de pe dreapta, a lui Gokham.

[youtube]ePkfuGvkX-k[/youtube]

Dorinta de a se califica in play-off-ul Ligii Campionilor i-a imbarbatat pe jucatorii antrenati de Marius Sumudica, care au avut o rabufnire de orgoliu si au inscris, doua minute mai tarziu, prin Marius Niculae. Acesta l-a executat pe Volkan cu un sut puternic, dupa ce a primit o centrare frumoasa, din partea dreapta, de la Sanmartean.

[youtube]QlIpV4qto24[/youtube]

Sperantele vasluienilor au fost distruse in minutul 54 cand N’Doye a ratat un penalty oferit de arbitrul central pentru un hent in careu. Din acel moment FC Vaslui, echipa care parea ca are puterea de a se califica in play-off-ul Ligii Campionilor, s-a pierdut, turcii fiind cei care au controlul asupra partidei.

[youtube]Kqq6mM9x3Zk[/youtube]

Drama vasluienilor a continuat in minutul 71, cand Kuyt reia din prima o centrare pe jos venita pe dreapta de la Gokhan.

[youtube]6C0lAaBhLCU[/youtube]

Dupa nici cinci minute acelasi Kuyt inscrie din nou, naruind sperantele jucatorilor si a fanilor echipei vasluiene. Acesta a reiat din voleu o centrare sosita din partea stanga, de la Alex.

Lovitura de gratie a sosit in al doilea minut de prelungiri, cand Moussa Sow a sutat puternic in vinclul portii aparate de Danut Coman.

In urma rezultatului FC Vaslui a fost eliminata din Liga Campionilor, urmand sa evolueze in Europa League, unde va disputa dubla contand pentru play-off, urmand ca, in cazul unui succes, sa se califice in grupe.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version