AcasăSPORTFC Vaslui, eliminata fara drept de apel din Liga Campionilor VIDEO

FC Vaslui, eliminata fara drept de apel din Liga Campionilor VIDEO

Desi la un moment dat parea ca are puterea sa invinga echipa turca, FC Vaslui a fost invinsa, scor 1 – 4, de Fenerbahce Istanbul, ratand astfel calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor.

Echipa moldava FC Vaslui a fost eliminata, miercuri, din Liga Campionilor, dupa ce a pierdut, cu scorul de 1 – 4, de Fenerbahce Istanbul, scorul general devenind 2 -5 in favoarea turcilor.

Dupa rezultatul bun din Turcia, cand au remizat, 1 – 1 cu Fenerbahce, vasluienii au pornit oarecum timizi meciul cu echipa turca. Au fost treziti insa in minutul 12 cand Milanov l-a scapat din marcaj pe Erkin,  care a inscris din 10 metri, dupa o centrare de pe dreapta, a lui Gokham.

[youtube]ePkfuGvkX-k[/youtube]

Dorinta de a se califica in play-off-ul Ligii Campionilor i-a imbarbatat pe jucatorii antrenati de Marius Sumudica, care au avut o rabufnire de orgoliu si au inscris, doua minute mai tarziu, prin Marius Niculae. Acesta l-a executat pe Volkan cu un sut puternic, dupa ce a primit o centrare frumoasa, din partea dreapta, de la Sanmartean.

[youtube]QlIpV4qto24[/youtube]

Sperantele vasluienilor au fost distruse in minutul 54 cand N’Doye a ratat un penalty oferit de arbitrul central pentru un hent in careu. Din acel moment FC Vaslui, echipa care parea ca are puterea de a se califica in play-off-ul Ligii Campionilor, s-a pierdut, turcii fiind cei care au controlul asupra partidei.

[youtube]Kqq6mM9x3Zk[/youtube]

Drama vasluienilor a continuat in minutul 71, cand Kuyt reia din prima o centrare pe jos venita pe dreapta de la Gokhan.

[youtube]6C0lAaBhLCU[/youtube]

Dupa nici cinci minute acelasi Kuyt inscrie din nou, naruind sperantele jucatorilor si a fanilor echipei vasluiene. Acesta a reiat din voleu o centrare sosita din partea stanga, de la Alex.

Lovitura de gratie a sosit in al doilea minut de prelungiri, cand Moussa Sow a sutat puternic in vinclul portii aparate de Danut Coman.

In urma rezultatului FC Vaslui a fost eliminata din Liga Campionilor, urmand sa evolueze in Europa League, unde va disputa dubla contand pentru play-off, urmand ca, in cazul unui succes, sa se califice in grupe.

author avatar
Ionut Zgimbau
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger