AcasăSPORTFC Vaslui, CFR, Rapid si Steaua, asaltul pentru Europa

FC Vaslui, CFR, Rapid si Steaua, asaltul pentru Europa

Patru echipe romanesti vor juca miercuri si joi pentru accederea in fazele urmatoare ale Ligii Campionilor si Europa League. Primele vor juca FC Vaslui si CFR Cluj, urmand ca apoi sa intre in lupta si Steaua si Rapidul.

FC Vaslui, CFR, Rapid si Steaua vor juca, miercuri si joi, in cadrul Ligii Campionilor si a Europe League. Primele care intra in competitie sunt FC Vaslui si CFR, care vor juca in cadrul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Vasluiul va da piept, miercuri, de la ora 21.45, echipei turcesti Fenerbahce, urmand ca returul sa se joace saptamana viitoare. In cazul in care vor iesi invingatori, moldovenii vor mai avea de disputat un tur prelmnar pentru a accede in grupele Champions League, posibilii adversari fiind Braga, Sartak Moscova ori Dinamo Kiev. In cazul unei infrangeri, vasluienii vor intra in turul patru peliminar al Europe League, avand ca posibil adversari pe Lokeren, Atromitos ori Midtjylland. meciul va fi difuzat pe Pro TV si Pro TV HD.

Tot miercuri, de la ora 21.45, CFR Cluj va intalni echipa Slovan Liberec, returul urmand a se disputa saptamana viitoare. In cazul unei victorii aceasta va intalni cluburi precum Basel, Anderlecht ori Celtic. In cazul in care vor fi invinsi, acestia vor merge in turul patrul al Europe League. Meciul va fi televizat pe Transilvania Look.

Joi, de la ora 20.30, FC Rapid va da piept cu Heerenveen, returul urmand sa se dispute saptamana viitoare. In cazul unei victorii rapidistii vor ajunge in play-of-ul Europa League. In caz contrar, vor fi eliminati din competiei. Meciul va fi pe Digisport 1 si Digisport HD.

Tot joi, dar de la ora 20.45, Steaua se va infrunta cu Spartak Trnava, returul fiind programat pentru saptamana viitoare. In cazul unei victorii stelistii vor ajunge in play-off-ul Europa League, unde vor fi cap de serie. In cazul unei infrangeri, Steaua va fi eliminata din competitie. Meciul va fi difuzat de Antena 1.

author avatar
Ionut Zgimbau
698 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger