AcasăSPORTFC Vaslui a murit, dar nu s-a predat. Vezi golurile unui meci...

FC Vaslui a murit, dar nu s-a predat. Vezi golurile unui meci nebun!

(foto: vrn.ro)

FC Vaslui a ratat calificarea in grupele Europa League dupa ce a terminat la egalitate, 2 – 2, cu Inter Milano. Italienii merg mai departe datorita victoriei din tur.

(foto: vrn.ro)

Impulsionati de calificarea echipelor CFR Cluj si Steaua Bucuresti in grupele Ligii Campionilor si, respectiv, Europa League, jucatorii de la FC Vaslui au inceput tare meciul cu Inter Milano, dorind sa castige meciul cu italienii.

Desi au condus la un moment cu 2 – 1 si erau cu un om in plus, dupa ce portarul italienilor a fost eliminat, vasluienii au reusit doar o remiza, 2 – 2 cu acestia, ultimul gol al lui Inter Milano sosind in prelungirile partidei.

Primii care au deschis scorul au fost jucatorii lui FC Vaslui, prin Stanciu, din penalty.

In minutul 33 Stanciu l-a lansat pe Antal care a intrat in careu, unde a fost faultat de portarul Castelazzi. Acesta a fost eliminat, intre buturi fiind introdus Belec, care l-a inlocuit pe Cassano.

Desi vasluienii au atacat in valuri, sperand la un al doilea gol care sa trimita meciul in prelungiri, in minutul 76 italienii au egalat in urma unui contraacat prin Palacio.

Jucatorii lui FC Vaslui nu au simtit socul egalarii si, dupa numai trei minute, au inscris golul de 2 – 1, Valera reusind sa inscrie cu capul, din corner.

Sperand la golul calificarii vasluienii au iesit la atac insa cei care au inscris au fost italienii, care au egalat in minutul 92, prin Guarin.

In urma acestui rezultat italienii de la Inter Milano merg in grupele Europa League, calificandu-se cu scorul general de 4 – 2, inregistrat dupa ce in tur au castigat cu 2 – 0.

author avatar
Ionut Zgimbau
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger