AcasăSPORTFC Utrecht- Steaua, amical pentru Mihaita

FC Utrecht- Steaua, amical pentru Mihaita

Romanul Nesu a organizat prima conferinta de presa dupa accidentul suferit in vara anului trecut. Fostul stelist a anuntat ca a pus bazele unei fundatii pentru ajutorarea copiilor cu dizabilitati din Romania.

Nesu se deplaseaza spre prezidiu

Desi vizibil emotionat, Mihai Nesu a intrat la conferinta de presa, organizata la Utrecht, fara menajamente, asa cum o facea si pe terenul de fotbal. Sustinut de toata conducerea clubului batav, dar si de toti fostii colegi, inclusiv cel care l-a accindentat involuntar, Alje Schut, Mihaita a dat primele declaratii publice dupa nefericita intamplare. Pentru inceput, patronul olandezilor i-a facut o oferta de viitor, Nesu putand devini scouter al clubului din Utrecht.

Mihaita spera sa poata face mai multe pentru copiii din Romania

Planurile lui Nesu vizeaza, insa, deschiderea unei fundatii in Romania, care sa faca viata mai usoara copiilor cu handicap. “Ne-am gandit ca din acest accident sa facem ceva frumos. Nu neaparat pentru mine, ci pentru cei aflati in situatia mea”, a precizat fostul international.

Sala de conferinte a clubului din Utrecht a fost plina

Mihai Nesu a rememorat clipele grele prin care a trecut dupa accident:  “Cand m-am trezit din operatie, mi-am dat seama ca nu voi mai juca fotbal niciodata. Cel mai greu mi-a fost ca, de fiecare data cand aveam nevoie de ceva, trebuia sa cer celor din jur. Fizioterapeutii mi-au dat sperante ca voi putea misca mana stanga la fel cum o misc pe cea dreapta”, a spus Nesu.

Colegii de echipa i-au fost alaturi lui Mihaita

Clubul olandez a anuntat ca, in vara acestui an, inaintea startului sezonului 2012-2013, FC Utrecht si Steaua vor juca un meci amical in Olanda, ale carui incasari vor ajunge in contul fundatiei Mihai Nesu.

author avatar
Sebastian Stan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger