AcasăSPORTFC Santos a castigat Copa Libertadores – VIDEO

FC Santos a castigat Copa Libertadores – VIDEO

Formatia braziliana FC Santos a castigat, pentru a treia oara in istorie si pentru prima data dupa 48 de ani, Copa Libertadores.

 

Dupa 0-0 in deplasare, in Uruguay, brazilienii de la FC Santos s-au impus, cu 2-1, in returul de pe teren propriu cu Penarol Montevideo si au castigat editia din acest an a Copei Libertadores.

Vedeta Neymar a deschis scorul imediat dupa pauza, in minutul 47, cand a punctat cu un sut la coltul scurt si cu largul concurs al lui Sebastian Sosa, portarul uruguaienilor. Danilo a ridicat scorul la 2-0 in minutul 69, cand a punctat cu un sut plasat, la coltul lung.

Oaspetii au redus din diferenta in minutul 80, cand Durval a deviat in propria poarta o minge centrata de Corujo, dar Penarol nu a avut forta necesara de a mai marca inca un gol. Mai mult, brazilienii au fost aproape sa marcheze si golul al treilea in minutul 90, cand cei de la Santos au scapat pe contraatac si sutul lui Ze Eduardo a lovit bara.

Frustrati din cauza infrangerii suferite, uruguaienii au sarit la bataie dupa fluierul final al partidei, dar spiritele s-au aplanat repede, fara ca cineva sa aiba de suferit.

Foarte probabil a fost ultimul meci jucat de Neymar la FC Santos, fotbalistul brazilian urmand sa faca din aceasta vara pasul catre Europa. Ultimele informatii il dau pe Neymar ca si transferat la Real Madrid, pentru 40 de milioane de euro, dar de atacantul brazilian se mai intereseaza Chelsea, Manchester City sau FC Barcelona.

[youtube]I1LiW-RusAc[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger