AcasăSPORTFC Barcelona va juca a 28-a finala intr-o cupa europeana!

FC Barcelona va juca a 28-a finala intr-o cupa europeana!

Actuala generatie a Barcelonei, poate cea mai puternica din istoria clubului

Plecata de la un 3-0 categoric in tur, mansa secunda a semifinalei Barcelona – Bayern, disputata la Munchen, a evidentiat mentalitatea germana si eleganta actualei trupe catalane.

Actuala generatie a Barcelonei, poate cea mai puternica din istoria clubului

Cu gol primit pana in minutul 10, Barcelona a fortat doar atat cat sa intre in avantaj pana la pauza („dubla” Neymar). In repriza a doua (5-1 la general), Bayern a luptat doar pentru onoare si a intors rezultatul, castigand meciul cu 3-2. Toata lumea a parasit stadionul multumita, a scris „Bild”, care recunoaste cu fair-play ca Messi si colegii sai n-au vrut sa-l umileasca pe fostul lor antrenor, Pep Guardiola. „N-am reusit sa punem probleme Barcelonei pe Camp Nou pentru ca n-am avut aripi. Atunci am pierdut calificarea (…) Ma bucur ca Messi a revenit la cea mai buna forma. Asa se prezenta si cand il antrenam eu. Este un fotbalist incredibil. Trebuie sa fim fericiti pentru ca suntem contemporani cu el. Vreau sa felicit echipa Barcelonei. Sper sa castige al 5-lea trofeu in Liga Campionilor”, a reactionat Guardiola dupa meci.
Pentru FC Barcelona, este a 28-a finala disputata in cupele europene, record absolut pentru orice club de pe continent! Catalanii au sapte finale in Cupa Campionilor Europeni (patru castigate), sapte in Cupa Cupelor, 4 in Cupa UEFA si 8 in Supercupa Europei.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger