AcasăSPORTFC Barcelona poate fura titlul rivalei Real Madrid

FC Barcelona poate fura titlul rivalei Real Madrid

Ieri, ziarele de sport spaniole au tratat semiesecul Realului cu Malaga

Duminica seara, trupa antrenata de Jose Mourinho a pierdut primele puncte in campionat dupa trei luni, remiza de pe „Bernabeu”, 1-1 cu cu Malaga, revitalizand, cumva, chestiunea titlului in Spania. FC Barcelona s-a apropiat la 8 puncte de „galactici” si, cu un program ceva mai usor, a revenit in carti.

Ieri, ziarele de sport spaniole au tratat semiesecul Realului cu Malaga

Chiar daca Guardiola sustine ca lupta pentru titlul in Spania s-a incheiat, remiza Realului cu Malaga (gazdele au fost egalate in minutul 90, golazo Cazorla!) il poate contrazice pe tehnicianul catalanilor.

Real Madrid a cedat primele puncte dupa 12 partide jucate in Primera („galacticii” au castigat tot de la infrangerea in fata Barcelonei), iar in urmatoarele 11 runde, liderul are un program infernal: un „El Clasico” (pe 22 aprilie), plus dueluri de foc cu CF Valencia (acasa), Atletico Madrid (deplasare), Athletic Bilbao (deplasare) sau Osasuna (deplasare).

Adversarii Barcelonei sunt ceva mai accesibili, catalanii avand confruntari cu Mallorca, Zaragoza, Levante, Rayo si Betis. Urmatoarea etapa incepe chiar azi, Barcelona infruntand pe teren propriu Granada. Maine, Realul joaca in deplasare cu CF Villarreal.

author avatar
Sebastian Stan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger