AcasăSPORTFC Barcelona face cumparaturi de la Milano

FC Barcelona face cumparaturi de la Milano

Thiago Silva

Pep Guardiola vrea sa intaresca apararea catalanilor si a facut o oferta pentru cel mai bun fundas de la AC Milan, internationalul brazilian Thiago Silva (28 de ani).

Thiago Silva

Tehnicianul campionei Spaniei s-a saturat de improvizatii in sistemul defensiv al al echipei si vrea sa-si aduca fundas de meserie. Pep Guardiola a pus ochii pe aparatorul celor de la AC Milan, Thiago Silva, pentru care e gata sa plateasca nu mai putin de 30 de milioane de euro. Desi este unul dintre preferatii lui Silvio Berlusconi, patronul milanezilor nu ar spune nu ofertei venita din Catalunya, care ar aduce un profit in bugetul clubului, Thiago Silva fiind transferat in urma cu 3 sezoane de la Fluminese pentru 10 milioane de euro.

Afacerea urmeaza sa fie parafata in vara, jucatorul fiind extrem de incantat sa joace pentru FC Barcelona. Bugetul de transferuri de 50 de milioane de euro al clubului catalan nu permite si achizitionarea celuilalt jucator de valoare dorit de Guardiola, Gareth Bale de la Tothenham, pentru care londonezii nu vor sa se desparta pentru mai putin de 180 de milioane de lire sterline!

author avatar
Flavius Dobrescu
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger