AcasăSPORTFC Barcelona, doua lovituri dintr-un foc: Ivanovic si David Luiz la pachet!

FC Barcelona, doua lovituri dintr-un foc: Ivanovic si David Luiz la pachet!

In cautarea de solutii pentru a-si intari defensiva, FC Barcelona este pe punctul de a face o mega-afacere si a-i inregimenta pe Ivanovic si David Luiz, ambii de la Chelsea.

Aducerea celor doi fotbalisti nu va fi o afacere ieftina, catalanii urmand a scoate din cont 50 de milioane de euro, cam cat au scos si pentru aducerea lui Neymar.

Conform Daily Star Sunday, oficialii de la Chelsea si-au dat acceptul pentru a-i ceda pe cei doi fotbalisti, afacere de care este multumit inclusiv Jose Mourinho, noul tehnician al londonezilor.

Ivanovic si David Luiz nu sunt fotbalisti pe placul lui Mourinho, iar antrenorul portughez isi poate finanta achizitiile dorite gratie milioanelor incasate de la Barcelona.

Ivanovic (29 de ani), cotat la 12,5 milioane de euro, mai avea contract cu Chelsea pana in 2016. David Luiz (26 de ani), cotat la 37,5 milioane de euro, mai era si el legat prin contract de Chelsea pana in 2016. Sursa amintita precizeaza ca cei doi fundasi ar urma sa semneze contracte pe patru ani cu Barcelona.

author avatar
Cristi Ionita
488 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger