AcasăSPORTFC Barcelona, anchetata pentru blat

FC Barcelona, anchetata pentru blat

Barcelona - Deportivo, un meci cu doua castigatoare

Liga Profesionista de Fotbal din Spania a deschis o ancheta cu privire la meciul FC Barcelona – Deportivo La Coruna, disputat in ultima etapa a campionatului.

Barcelona - Deportivo, un meci cu doua castigatoare

Potrivit „Marca”, Liga a hotarat de deschida ancheta dupa ce fundasul galician Alberto Lopo a recunoscut ca in timpul meciului l-a rugat pe Xavi Hernandez ca FC Barcelona sa slabeasca putin ritmpul, „o remiza fiind buna pentru ambele echipe”. „Jucatorii de la FC Barcelona sunt profesionisti 100%. Xavi nu mi-a spus nicio clipa ca nu isi vor apara corect sansele”, a revenit Lopo asupra afirmatiei initiale. Partida de pe Camp Nou, disputata in ultima etapa de campionat, s-a terminat la egalitate, scor 2-2, rezultat in urma caruia oaspetii s-au salvat de la retrogradare.
Altfel, clubul catalan a anuntat ca alegerile pentru postul de presedinte vor avea loc in data de 18 iulie. Fiecare candidat este obligat sa prezinte sustinerea scrisa a 2534 de membri pentru a intra in cursa electorala. Cele mai mari sanse sa conduca FC Barcelona le are Joan Laporta, presedintele in mandatul caruia (2002-2012) echipa blaugrana a cucerit de trei ori Liga Campionilor.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger