AcasăSPORTFBI: "Chauncey Hardy a murit fiindca avea craniul dubios de subtire"

FBI: „Chauncey Hardy a murit fiindca avea craniul dubios de subtire”

Chauncey Hardy

Fiind vorba de moartea in conditii suspecte a unui cetatean american aflat in strainatate, cativa agenti FBI s-au deplasat la Giurgiu pentru a participa la ancheta in cazul baschetbalistului Chauncey Hardy.

 

Hardy nu era un personaj retras, fiind prietenos cu toata lumea, desi muncea intr-o tara straina

Rezultatele raportului intocmit de americani sunt surprinzatoare si s-ar putea sa-i aduca agresorului din clanul “Butoane” o pedeapsa mai usoara.

„Avea oasele mai subtiri. Spre exemplu, in zona occipitala, cu care s-a izbit de podea, craniul sau era de doua ori mai subtire decat un om normal! E exclus ca o tulburare de asimilare a calciului sa aiba efecte atat de accentuate! Pentru un os occipital de 4-5 mm grosime poate fi vorba de o problema in formarea materiei proteice care sustine calciul. Nu e o boala propriu-zisa, ci numai o deficienta a organismului. Craniul unui nou-nascut are o grosime intre 2 şi 6 mm”, se arata in raport, conform dezvaluirilor facute de gsp.ro.

In acelasi timp, sunt unii specialisti care preciza ca grosimea cutiei craniene nu indica neaparat si rezistenta acesteia la socuri.

Pe langa analiza facuta de agentii FBI, mai sunt si datele obtinute de legistii romani care au descoperit o alcolemie de 0,63 la mie, ceea ce inseamna o stare avansata de ebrietate pentru Chauncey Hardy.

Baschetbalistul american Chauncey Hardy, care juca la echipa CSS Giurgiu, a decedat in 9 octombrie. El a fost gasit , in jurul orei 4.00, de un coechipier in zona ringului de dans, in stare de inconstienta. Ulterior, un barbat a apelat la ora 4.15, numarul unic de urgenta 112 pentru a anunta ca este o persoana cazuta intr-o discoteca, acesta spunand ca nu stie ce s-a intamplat, ci doar ca „a cazut”.

Hardy a fost dus initial la Spitalul Judetean din Giurgiu, de unde a fost transferat, cateva ore mai tarziu, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitala, intrucat starea acestuia s-a agravat si unitatea sanitara nu avea computer tomograf. Baschetbalistul american fost trimis la spitalul din Capitala cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral mediu cu hematom periorbital drept”.

 

author avatar
Ciprian Purice
405 afisari

1 COMENTARIU

  1. Stil romanesc de a comenta, chiar si cei de la fbi s-au lasat pacaliti? nu cred.Saracul american a fost omorat din bataie, restul sunt niste comentarii de care justitia nu are de ce sa tina cont, daca mai avem justitie, daca nu lasa ca merge si asa, mortul sau numai mortii sunt de vina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger