AcasăSPORTFavoritele s-au impus pe linie, in Cupa Romaniei

Favoritele s-au impus pe linie, in Cupa Romaniei

sursa foto: Facebook/CFR Cluj

CFR Cluj, Ceahlaul Piatra Neamt si FC Brasov s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal.

sursa foto: Facebook/CFR Cluj

Cele trei echipe erau considerate favorite si si-au respectat blazonul, chiar daca nemtenii au avut ceva emotii in confruntarea cu SC Bacau.

Fara sa forteze, CFR Cluj s-a impus, cu 2-0, impotriva formatiei Viitorul Axintele. Ambele goluri ale clujenilor au fost marcate de Ferebory Dore, fostul atacant al echipei Petrolul Ploiesti.

FC Brasov s-a impus, cu 3-1, in partida cu Chindia Targoviste. Liviu Ganea, Diogo si Popa au marcat pentru brasoveni, in timp ce Patru a marcat golul de onoare al Chindiei.

Deosebit de spectaculoasa a fost partida dintre SC Bacau si Ceahlaul Piatra Neamt. Venita dintr-un esalon inferior, echipa bacauana a deschis scorul, prin Calinari, si a fost aproape sa produca surpriza.

Nemtenii au egalat la ultima faza a meciului, prin Marc, si au facut diferenta in prelungiri, reusind sa marcheze de patru ori, prin Popadiuc, trei, si Pavel.

Alaturi de CFR Cluj, Ceahlaul Piatra Neamt si SC Bacau, in optimile de finala ale Cupei Romaniei s-au mai calificat si Rapid Bucuresti, Rapid CFR Suceava, Otelul Galati, ASA Targu Mures, Pandurii Targu Jiu si CSMS Iasi.

La 18.30 a inceput confruntarea dintre Unirea Jucu si Petrolul Ploiesti, miercuri seara urmand sa se dispute si partida dintre Fortuna Poiana Campina si Dinamo Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger