AcasăSPORTFata lui Gigi Becali, noul sef de la Steaua

Fata lui Gigi Becali, noul sef de la Steaua

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a anuntat ca Teodora, fiica sa, va deveni seful departamentului de marketing la clubul din Ghencea.

Decizia lui Gigi Becali vine la putin timp dupa ce Teodora a fost admisa la Academia de Studii Economice din Bucuresti, desi afaceristul isi dorea ca fiica sa sa urmeze Facultatea de Drept.

Conform cancan.ro, decizia lui Becali vine si ca un cadou de nunta, Teodora Becali urmand sa-si uneasca destinul cu alesul inimii, imediat dupa ce Gigi Becali va iesi din inchisoare.

Desi intr-o perioada a tras pe linie moarta departamentul de marketing, patronul Stelei este din nou convins ca poate obtine bani buni pe aceasta linie.

Apropiati ai afaceristului sustin ca Gigi Becali a decis sa-si introduca fiica in viata clubului Steaua si dupa modelul patentat de Silvio Berlusconi la AC Milan.

Barbara Berlusconi, fata lui Silvio Berlusconi, s-a ocupat de departamentul de marketing al lui AC Milan de la o varsta frageda, iar la 27 de ani devenea deja membru in Consiliul Director al clubului.

author avatar
Cristi Ionita
550 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger