AcasăSPORTFara Xavi si Iniesta, Spania a fost eliminata de la J.O.

Fara Xavi si Iniesta, Spania a fost eliminata de la J.O.

Spaniolii s-au aratat indignati de contraperformanta olimpicilor

Cu sapte nume importante in primul „11”, trupa antrenata de Luis Milla a pierdut si cel de-al doilea joc din grupa D, 0-1 cu Honduras.

Spaniolii s-au aratat indignati de contraperformanta olimpicilor

Soc in fotbalul mondial: echipa olimpica a Spaniei a fost invinsa, duminica seara, de Honduras, in grupa D, rezultat care a consfiintit eliminarea ibericilor din competitie. Unicul gol a fost marcat de Bengtson in minutul 7.

Selectionerul Luis Milla a avut pe teren sapte jucatori consacrati in Europa, cu CV-ul plin de trofee: De Gea (portar la Manchester United), Jordi Alba (cumparat de Barcelona cu 14 milioane de euro de la CF Valencia), Javi Martinez (finalist in Europa League cu Athletic Bilbao), Christian Tello (noua senzatie a Barcelonei, titular pe finalul mandatului lui Pep Guardiola), Juan Mata (castigator al Ligii Campionilor cu Chelsea Londra), Adrian (castigator al Europa League cu Atletico Madrid) si Iker Muniain (finalist in Europa League cu Athletic Bilbao, supranumit „noul Iniesta” al fotbalului spaniol). In aceasta vara, Spania a cucerit titlul european atat la seniori, cat si la Under-19.

Tot duminica seara, Senegalul a invins Uruguay, scor 2-0 (cu Edison Cavani si Luis Suarez pe teren), iar Marea Britanie a trecut de Emiratele Arabe Unite (3-1).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger