AcasăSPORTFara Sala Polivalenta, adio Campionat European!

Fara Sala Polivalenta, adio Campionat European!

Noua Sala Polivalenta din Bucuresti, un proiect mult prea greu de realizat

Bucurestiul trebuie sa dea un raspuns pana in decembrie daca va putea gazdui sau nu Campionatele Europene de gimnastica din 2017.

Noua Sala Polivalenta din Bucuresti, un proiect mult prea greu de realizat

Ultimatumul ii apartine presedintelui Uniunii Europene de Gimnastica, francezul Geoges Guelzec, care a venit, ieri, in Capitala, pentru o intalnire cu sefii MTS. „Peste doua saptamani avem o reuniune a Comitetului Executiv, unde vom transmite toate informatiile. Am acordat Romaniei acest campionat din respect pentru rezultatele bune obtinute de-a lungul istoriei de catre gimnastii romani, la masculin si feminin. Dar vom astepta doar pana in decembrie un raspuns al Bucurestiului, iar in ianuarie 2016 vom lua o decizie”, a afirmat Guelzec.
Organizarea competitiei este in pericol deoarece inca nu au inceput lucrarile pentru noua Sala Polivalenta.
Presedintele FRG, Adrian Stoica, este de parere ca Sala Polivalenta din Cluj Napoca poate reprezenta o alternativa. Primar interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin si-a exprimat speranta ca sala va fi gata la timp, dar a subliniat ca doar in decembrie poate oferi un raspuns ferm in aceasta privinta: „Din punct de vedere tehnic, constructia dureaza 24 de luni, dar speram ca in martie 2017 sa fie gata. Insa, abia in decembrie voi putea da un raspuns ferm, dupa ce se va stabili numele constructorului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger