AcasăSPORTFara Rusescu si Popa cu Dinamo Kiev?

Fara Rusescu si Popa cu Dinamo Kiev?

Rusescu (foto) si Adi Popa, doua absente importante in vederea meciului cu Dinamo

Probleme pentru Constantin Galca inaintea meciului cu Dinamo Kiev, din deplasare, programat in grupa J din Liga Europa.

Rusescu (foto) si Adi Popa, doua absente importante in vederea meciului cu Dinamo

Derby-ul cu Astra Giurgiu, formatie care i-a furat sezonul trecut Cupa si Supercupa Romaniei, nu a adus Stelei nici victoria asteptata de fani (al 4-lea joc consecutiv pe care „ros-albastrii” nu-l castiga in fata giurgiuvenilor), nici linistea dorita de staff-ul medical al campioanei. In minutul 35 al partidei din Ghencea, atacantul Raul Rusescu s-a lovit la umarul drept, parasind terenul cu mana imobilizata. „Raul are probleme la umar. Deocamdata, nu stim cat de grava este accidentarea, ramane sa aflam in cel mai scurt timp. Accidentarea sa a schimbat un pic jocul, ocaziile Astrei au aparut abia dupa ce l-am inlocuit pe Rusescu”, a declarat Galca dupa meci.

Adi Popa

Ieri, Raul Rusescu a efectuat un control medical care a reliefat doar o contuzie la umar. In aceste conditii, antrenorul Costel Galca il va include in lotul care va face deplasarea pentru meciul cu Dinamo Kiev, insa o decizie in privinta utilizarii sale va fi luata abia joi, in ziua partidei.
Probleme are si Adrian Popa, care duminica seara n-a fost nici macar rezerva in partida cu Astra. „Popica” a suferit o entorsa si are sanse minime sa se refaca pana joi seara, la ora confruntarii cu Dinamo Kiev, lucru confirmat chiar de Galca: „Nu pot afirma cu siguranta ca o sa intre cu Dinamo Kiev. Vom vedea zilele acestea”.

Spre deosebire de romani, oficialii lui Dinamo si-au permis sa menajeze vedetele echipei in ultima etapa de campionat, la Lvov, 1-0 pentru formatia din Kiev. Antrenorul Serghei Rebrov nu i-a folosit pe Iarmolenko si Kravet, golgheterii lui Dinamo, ambii cu cate cinci reusite fiecare. N-au prins „11-le” nici fundasii Dragovici si Burda si nici mijlocasul Ribalka.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger