AcasăSPORTFara arbitri straini in Liga 1!

Fara arbitri straini in Liga 1!

Mircea Sandu a venit decis la Adunarea Generala a LPF

Adunarea Generala a LPF de ieri, in care trebuie sa se hotarasca daca vor fi folositi sau nu arbitri straini in returul Ligii 1, a stabilit ca oamenii lui Craciunescu sa mai primeasca ragaz de cateva etape.

Mircea Sandu a venit decis la Adunarea Generala a LPF

La inceputul acestui an, finantatorii din Liga 1 anuntau, la unison, ca returul trebuie sa inceapa cu „fluierasi” de pe alte meleaguri, asta pentru ca subordonatii lui Ion Craciunescu nu mai prezinta incredere si nu au nici valoare. Ieri, la sediul LPF, Dumitru Dragomir a venit cu Mircea Sandu de mana, iar negocierile au inceput de pe alte pozitii. Pana si cei mai recalcitranti membri ai Adunarii Generale au ascultat planul conducatorilor fotbalului romanesc si au zis „da” intr-un glas. Membrii Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal au decis sa le acorde credit arbitrilor romani in primele cinci etape din 2012, iar in cazul in care acestia vor comite din nou greseli grave, abia atunci se va apela la arbitri din strainatate.

„Arsi” la barem

Unul dintre cei mai vehementi acuzatori ai arbitrajului romanesc, Mitica Dragomir, a anuntat masurile luate impotriva lui Alexandru Tudor &Co. „Incepand cu a doua etapa a returului, baremurilor se vor reduce la jumatate. Un arbitru va primi 2.500 de lei in mana. Consider ca este o suma extrem de mare intr-o economie in care salariul este la 200 de euro. Noi atat le oferim. Daca ei vor, pot sa protesteze! In plus, LPF a stabilit sa nu mai dea catre CCA acea suma de 84.000 de euro, pentru ca, la cate greseli au fost in tur, nu se mai justifica”, a anuntat „Corleone”. Sindicatul Arbitrilor de Fotbal din Romania a anuntat ca va solicita greva in cazul in care vor fi adusi arbitri straini sau daca se vor diminua baremurile.

Argaseala si Walter, alesi in Comitetul Executiv

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, precum si finantatorul gruparii Universitatea Cluj, Florian Walter, au fost alesi, ieri, in Comitetul Executiv al FRF. Cei doi ii vor inlocui pe liderul de la Otelul Galati, Marius Stan, si pe presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea. Perdantul votului a fost mai marele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, care s-a aratat destul de dezamagit. “Fiecare si-a facut lotul de sustinatori, ca si in politica. Pina la urma fiecare a avut o strategie, a iesit cum trebuia”, a spus Muresan.

author avatar
Sebastian Stan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger