AcasăSPORTFANTASTIC! Românul Drăgușin, salvarea lui Xavi!

FANTASTIC! Românul Drăgușin, salvarea lui Xavi!

Radu Drăgușin (21 de ani) este cel mai curtat fotbalist român la acest moment. După ce a uimit Italia, internaționalul român a intrat și pe radarul celor de la FC Barcelona. În cel mai recent meci, împotriva lui Juventus Torino (scor 1-1), Drăgușin a avut o evoluție perfectă.

În același timp, un gigant al Europei trece printr-o perioadă dificilă. FC Barcelona nu reușește deloc sa dea randament, echipa lui Xavi având probleme mai ales în compartimentul defensiv. În campionat, ultimele două meciuri au însemnat 1-1 cu Valencia și un umilitor 2-4 cu Girona. E tot mai evidentă nevoia Barcelonei de un stâlp în apărare!

Barcelona are nevoie de Drăgușin

Sport, poate cel mai influent ziar de profil din Catalunia, a publicat duminică, 17 decembrie, un articol despre situația Barcelonei. În acest material se spune că Radu Drăgușin este pe lista priorităților întocmită de Xavi Hernandez.

În dorința de a găsi un partener tânăr pentru Ronald Araujo în centrul defensivei, Barcelona îl monitorizează pe fundașul central român de la Genoa Radu Drăgușin. Acesta are doar 21 de ani și o înălțime impresionantă, 1.91 metri.

Evoluțiile sale din acest sezon nu pot fi trecute cu vederea. Nu doar jocul defensiv este impresionant la el, ci și faptul că a marcat 5 goluri într-un sezon și jumătate. Este un jucător de bază pentru echipa națională a României și a stârnit interes major în Europa, în special în Premier League. Multe cluburi îl urmăresc”, notează sport.es.

Genoa nu are de gând să renunțe prea ușor la Radu Drăgușin și solicită o sumă uriașă în schimbul său, anunță agentul jucătorului, Florin Manea. Echipa care vrea să-l transfere pe român trebuie să plătească între 25 și 30 de milioane de euro, potrivit acestuia.

După meciul senzațional făcut împotriva celor de la Juventus, prestația lui Drăgușin a fost foarte apreciată.

Florin Manea a comentat și el forma excelentă a românului și a dezvaluit încă un nume uriaș cu care ar putea semna jucătorul – „Radu a fost din nou senzațional în meciul cu Juventus, i-a dat pe spate pe toți. Vă dați seama, la un astfel de meci, atmosfera a fost una incredibilă, superbă, stadionul a fost arhiplin. Impresia tuturor este că Radu a jucat bine cu Juventus, dar mare păcat că Genoa a luat un gol prostesc și nu a câștigat.

Drăgușin n-a luat cartonaș galben nici acum și are deja 16 meciuri fără să fie sancționat. Este rarisim pentru un fundaș central! Nu este exclus să fie chiar un record.

Cu Tottenham a fost doar o discuție în privința lui Radu. Există un interes din partea lor, o să vedem ce se va întâmpla în următoarea perioadă”.

Despre transferul la FC Barcelona, agentul FIFA mărturisește că nu a fost încă sunat de nimeni din Spania – „Eu acum sunt chiar la Genoa, dar pe mine nu m-a sunat nimeni de la Barcelona. Spun adevărul. Dacă mă vor suna, vom sta de vorbă. Oricum, Radu este urmărit de mai multe echipe importante, așa că vom vedea ce se va întâmpla. Cred că în iarna aceasta se poate face transferul lui Drăgușin. Vom alege cea mai bună ofertă pentru el”.

Gică Popescu, legenda Barcelonei care poate intermedia transferul

Telefonul lui Gică Popescu poate suna în orice moment.

Să fie, oare, el omul de legatură decisiv pentru cariera atât de promițătoare a lui Radu Drăgușin?! De ce nu. Pe vremea când Xavi, acum antrenor al Barcelonei, era la începutul carierei, superstarul român Gică Popescu, încă mai era pomenit pe Camp Nou pentru evoluțiile sale, care au dat siguranță și încredere apărării „blaugrana”. Adică, fix ce are acum nevoie Xavi pentru a-și reechilibra echipa!

Radu Drăgușin pare să îi calce pe urme lui Popescu, dând dovadă de disciplină, tenacitate și eleganță în joc.

author avatar
Mihail Ioan
920 afisari

2 COMENTARII

  1. ####.
    ANONIMULE..ESTI UN NIMENI.UN ZERO TAIAT…. IN 14.
    CAND PLECI….. ANONIMULE,….NIMENI,ZERO IN 14
    TE VOR AZMERICANII CRIMINALI SA TE TRIMITA IN COLONIA ucrainaț
    ai bicicleta lu trompa si bidon,cei mai cacanari circari de 4000 ani

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger