AcasăSPORTFANTASTIC: NU mai sunt BILETE online la STEAUA - CHELSEA!!! Vezi de...

FANTASTIC: NU mai sunt BILETE online la STEAUA – CHELSEA!!! Vezi de unde mai poti cumpara tichete!

Dupa super-victoria cu Ajax Amsterdam, suporterii Stelei au asaltat pagina de Internet „www.biletesteaua.ro” pentru a-si rezerva online un tichet la mansa tur cu Chelsea, din „optimile” Europa League.
Spre deosebire de partida retur cu Ajax, cand multi suporteri au ales sa-si vanda biletele rezervate online pentru jocul de joi seara, de data aceasta, fanii par mai determinati ca niciodata sa nu rateze o noua reprezentatie a Stelei lui Laurentiu Reghecampf. In doar 15 ore de cand au fost puse in vanzare, toate cele 35000 de tichete disponibile pe „www.biletesteaua.ro” au fost epuizate!!! De acum incolo, cei care doresc sa-si cumpere un bilet la marele meci cu Chelsea Londra, de joi seara, o pot face numai de la casele de bilete aferente „National Arena”.
Interesul este urias in jurul acestui joc, existand toate premisele sa se bata recordul de asistenta pe „National Arena” (53.329 de spectatori), stabilit la intalnirea Romania – Olanda, din 16 octombrie, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.069 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger