AcasăSPORTFanii "U"Cluj doneaza sange ca sa intre la derby-ul cu CFR!

Fanii „U”Cluj doneaza sange ca sa intre la derby-ul cu CFR!

Un suporter de la "U" intra sa doneze sange

Sustinatorii „Sepcilor rosii” dau dovada de ingeniozitate in razboiul lor cu rivalii din Gruia, care au stabilit preturi de 150 de lei pentru un tichet de intrare pe stadion la meciul de maine.

Un suporter de la "U" intra sa doneze sange

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, incearca sa impiedice revarsarea celor de la „U” pe arena „Constantin Radulescu”, insa inventivitatea rivalilor intrece orice masura gandita de finantator. Astfel, ieri, mai multi „studenti” au luat cu asalt Centrul Regional de Transfuzie Sanguina pentru a dona sange. Fiecare persoana a primit bonuri in bani, iar din suma stransa s-a constituit un fond comun, folosit pentru achizitionarea biletelor la partida de maine.

Asta-i sange de "U"-ist!

„Acesta este un gest extrem de important, mai cu seama ca o multime de oameni bolnavi asteapta sa primeasca sange. Fata de o zi obisnuita, au fost cam cu o treime mai multi donatori”, a declarat doctorul Adriana Sime, directorul Centrului Regional de Transfuzie.

Tichetele gratuite oferite de Paszkany angajatilor

Altfel, patronul CFR-ului le-a oferit cadou angajatilor de la firmele sale 5.000 de tichete pentru confruntarea cu „U” Cluj. Paszkany n-a luat, insa, in calcul varianta ca biletele ar putea sa ajunga in mainile „U”-istilor. „Se dadeau cate doua de caciula, in barul «Downtown», din spate de la «Central». Mi s-a zis ca se vor mai aduce cateva sute. Eu am pus mana pe patru, dar si alti amici de-ai mei au luat”, a declarat un sustinator al „Sepcilor rosii”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger