AcasăSPORTFanii sunt socati: Fotbalist CELEBRU, arestat!

Fanii sunt socati: Fotbalist CELEBRU, arestat!

Atacantul unei cunoscute formatii engleze a ajuns in arestul politiei, dupa ce ar fi urcat la volan, desi avea permisul supendat!

Argentinianul Carlos Tevez, de la Manchester City, a fost tras pe dreapta de oamenii legii joi seara.  Potrivit BBC, fotbalistul in varsta de 29 de ani ar fi condus avand carnetul suspendat. Tanarul a fost dus la sectie, insa ulterior a fost eliberat pe cautiune.  Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii formatiei, insa pana la aceasta ora reprezentantii clubului nu au facut nicio declaratie pe marginea acestui incident.

Tevez a ramas fara permis in ianuarie, pentru ca nu si-a platit mai multe sanctiuni primite pentru depasirea vitezei. Vreme de sase luni nu avea voie sa se urce la volan. Acelasi atacant detine un record nedorit la capitolul amenzi pentru abateri sportive. Suporterii isi amintesc, cu siguranta, de sanctiunea primita de argentinian din partea oficialilor clubului la care evolueaza, dupa ce a refuzat sa intre pe teren intr-un meci din Champions League, anul trecut. Gestul l-a costat 1 milion de lire sterline!

270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger