AcasăSPORTFanii si ziaristii s-au calcat in picioare la prezentarea lui Neymar (FOTO)

Fanii si ziaristii s-au calcat in picioare la prezentarea lui Neymar (FOTO)

Atacantul brazilian Neymar a fost prezentat oficial luni la noua sa echipa, FC Barcelona, iar evenimentul a provocat o isterie generala.

Mii de fani ai catalanilor, dar si sute de ziaristi s-au calcat in picioare pentru a-l urmari pe cunoscutul fotbalist.

Conform jurnalistilor catalani, Neymar a semnat un contract valabil pe cinci ani cu FC Barcelona si are asigurat un salariu de 7 milioane de euro pe sezon plus bonusuri consistente.

Aducerea lui Neymar i-a costat pe catalani in jur de 40 de milioane de euro. Atacantul lui Santos avea o oferta mai buna, din punct de vedere financiar, de la Real Madrid, dar a refuzat-o precizand ca vrea sa joace in aceeasi echipa cu idolul sau, Lionel Messi.

La prezentarea sa oficiala, Neymar a anuntat ca si-a propus sa-i calce pe urme lui Messi, care la 21 de ani, cati are Neymar acum, reusea 38 de goluri in 51 de meciuri jucate pentru Barcelona.

In ciuda varstei fragede, Neymar se poate lauda, deja, cu 20 de goluri marcate in 33 de selectii la nationala Braziliei. El va face, cat de curand, cale intoarsa catre Brazilia, urmand a participa la Cupa Confederatiilor, competitie care va debuta pe 15 iunie.

author avatar
Cristi Ionita
909 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger