AcasăSPORTFanii Rapidului vor sa boicoteze returul cu Heerenveen

Fanii Rapidului vor sa boicoteze returul cu Heerenveen

PUTINI. Fanii giulesteni nu vor mai veni in numar atat de mare pe "National Arena"

Returul turului III preliminar al Europa League programeaza, maine seara, de la 20.30, un meci, practic, fara nicio miza, asta dupa ce Heerenveen s-a impus in prima mansa in fata Rapidului, scor 4-0.

PUTINI. Fanii giulesteni nu vor mai veni in numar atat de mare pe "National Arena"

Desi giulestenii si-au luat deja gandul de la calificarea in play-off-ul Europa League, conducerea Rapidului a anuntat ca pretul biletelor de intrare la meciul de pe „Arena Nationala” va fi apropiat de cel al derbyul cu FC Vaslui, din prima etapa a Ligii 1. Astfel, pentru a asista la confruntarea cu Heerenveen, un fan al Rapidului trebuie sa scoata din buzunar 20 de lei (bilet la Peluza I), 25 de lei (Tribuna II) si intre 70 si 100 de lei pentru un tichet in sectorul VIP. La auzul vestii, cei mai importanti lideri ai galeriei Rapid au luat foc, acestia asteptandu-se ca intrarea la meci sa coste mult mai putin, tocmai pentru a atrage cat mai multi spectatori in incercarea disperata a giulestenilor de a izbuti o calificare in extremis.

PATRON. George Copos, profit cu o necalificare

Pretul mare pus la bilete, coroborat cu evolutia proasta a elevilor lui Sabau in startul acestui sezon, i-au facut pe „ultrasii” Rapidului sa ia in calcul, tot mai serios, posibilitatea de a boicota returul cu Heerenveen, existand astfel mari sanse ca stadionul sa fie pustiu maine seara.

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger