AcasăRecomandariFanii Rapidului promit o atmosfera incendiara la derby-ul cu Steaua: "Bine ati...

Fanii Rapidului promit o atmosfera incendiara la derby-ul cu Steaua: „Bine ati venit in Iad!”

Pe Steaua si Rapid le despart 26 de puncte in clasament, dar giulestenii afirma sus si tare ca diferenta paleste in fata ambitiei lor de a-si umili rivala de moarte atat pe teren, cat mai ales in tribune!

Galeria lui Rapid este etalonul fenomenului "ultra" in Romania

Informati ca, dupa trei ani de absenta, suporterii Stelei si-au facut curaj sa vina pe „Giulesti”, fanii Rapidului s-au mobilizat asa cum trebuie pentru un „Bun venit” de neuitat. Liderii „Legione Granata” si-au propus sa le arate dusmanilor din Ghencea ca un stadion „National Arena” cu 50.000 de stelisti in tribune nu poate exercita aceeasi presiune ca un „Giulesti” pe jumatate plin cu 10.000 de rapidisti patimasi! Astfel, pe langa traditionalele mesaje cu tenta ironica, galeria pregateste un banner urias pe care va fi scris „Bine ati venit in Iad!”. Iadul din Giulesti, firesc. Pe zvonuri, se pare ca „ultrasii” pun la cale o coregrafie asemanatoare cu cea prezentata marti seara de peluza Borussiei Dortmund la confruntarea cu Malaga, din Liga Campionilor.

Se joaca cu casa inchisa

Facebook-ul este plin de mesaje pro-rapidiste

Partida cu Steaua va fi prima din acest sezon pe care Rapidul o va disputa cu casa inchisa. Ultimele 1.000 de bilete scoase la vanzare s-au epuizat de ieri, astfel ca in tribune vor fi putin peste 10.000 de rapidisti.  Pe langa asistenta, oficialii clubului se bucura si de castigul financiar, daca ne gandim ca preturile tichetelor au variat intre 100 si 150 de lei.

author avatar
Cristi Ionita
979 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger