AcasăSPORTFanii lui Gyor promit macel la returul cu Oltchim

Fanii lui Gyor promit macel la returul cu Oltchim

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, joaca joi seara, la Veszprem, returul cu Gyor din semifinalele Ligii Campionilor.

Partida este considerata una de risc extrem, desi unguroaicele s-au impus la Bucuresti, cu 24-22, si, macar teoretic, sunt mari favorite la calificarea in finala.

Totusi, fortele de ordine din cele doua tari se tem de incidente serioase produse in ziua meciului.

Totul din cauza unui demers jurnalistic ce s-a transformat, in cele din urma, intr-un fiasco total.

Cei de la Pro Sport au rugat, inaintea meciului tur, mai multe campioane olimpice si mondiale sa incurajeze gruparea din Zavoi.

Atleta Nicoleta Grasu a fost fotografiata in timp ce calca in picioare tricoul super-vedetei Anita Gorbicz, iar cei de la Gyor sustin ca si alte foste sportive precum Ionela Tarlea sau Elisabeta Lipa au scuipat si rupt tricouri ale handbalistei de la Gyor.

Desi, conform ziare.com, oficialii clubului maghiar au acceptat scuzele celor de la Oltchim, fanii lui Gyor, considerati printre cei mai rai din Ungaria, vor razbunare.

Astfel, se zvoneste ca, in ziua meciului, fanii maghiari vor ataca toate masinile cu numere de Romania, dar si autocarul echipei Oltchim.

In plus, cei de la Gyor sustin ca le vor invita pe fostele sportive care au distrus tricoul Anitei Gorbicz la meciurile din finala Ligii Campionilor.

author avatar
Cristi Ionita
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger