AcasăSPORTFanii lui F.C. Copenhaga vor sa curete Steaua cu Ariel

Fanii lui F.C. Copenhaga vor sa curete Steaua cu Ariel

Danezii vor sa-i sperie pe stelisti

Belgianul de pe banca lui FC Copenhaga a ramas impresionat de atmosfera facuta de fanii Stelei pe „National Arena”, in meciul tur, iar acum le cere celor 35.000 de spectatori, care vor fi prezenti pe stadionul „Parken”, sa-i bage in sperieti pe romani.

Danezii vor sa-i sperie pe stelisti

Tehnicianul danezilor, Ariel Jacobs, isi doreste o calificare in primavara Europa League cu orice pret. Antrenorul liderului din Superligaen anunta care este planul pentru a bate reprezentanta Romaniei.

Ariel Jacobs stie cum sa-si motiveze elevii

Belgianul doreste ca spectatorii, care vor fi prezenti in aceasta seara pe arena „Parken” din Copenhaga, sa se manifeste in spirit latin, asa cum a vazut ca au facut-o fanii Stelei, la meciul tur, de pe „National Arena”, partida pe care trupa lui Reghecampf a castigat-o cu 1-0, in fata a 46.892 de spectatori.

Fanii lui FC Copenhaga fac spectacol la fiecare partida de pe teren propriu

Pentru revansa din aceasta seara, Cornelius & co. sunt sfatuiti sa joace la “rupere” inca din primul minut, Ariel Jacobs considerand ca stelistii devin extrem de sensibili atunci cand sunt presati. „Trebuie sa aducem iadul pe teren. Si jucatorii si fanii trebuie sa ajute pentru a crea o atmosfera incendiara”, a declarat Jacobs. In confruntarea de pe „Parken”, ultima pentru cele doua formatii in faza grupelor, pentru a fi siguri de calificare, danezii au nevoie de o victorie cu 1-0, ori de un succes la doua goluri diferenta.

Daca telul gazdelor va fi atins, coroborat cu o victorie a lui VfB Stuttgart, pe teren propriu, cu FK Molde, atunci Steaua va fi afara din Europa, o adevarata lovitura pentru Reghe si jucatorii lui, care conduc momentan grupa E, cu 10 puncte. Paradoxal, situatia in aceasta grupa, inaintea ultimei etape, este defavorabila Stelei, in ciuda punctajului si a locului ocupat. VfB-ul lui Labbadia (locul 2) este sigura de cele trei puncte in duelul cu Molde si, in mod nomnal, svabii vor acumula 11 puncte. FC Copenhaga (locul 3) are 7 puncte inaintea meciului cu Steaua, iar o victorie, in conditiile enuntate mai sus, ar plasa-o la final pe treapta a doua. Molde este afara din orice calcule. Partida dintre FC Copenhaga si Steaua va incepe la ora 20.00 si va fi transmisa de trei televiziuni: Pro TV, DigiSport si DolceSport.

author avatar
Sebastian Stan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger