AcasăSPORTFanii lui Dinamo au fumat „iarba” la meciul cu CSMS Iasi

Fanii lui Dinamo au fumat „iarba” la meciul cu CSMS Iasi

Duminica seara, Dinamo a izbutit a treia victorie consecutiva din acest sezon (inclusiv succesul din Supercupa Romaniei), iar echipa lui Dario Bonetti a trecut pe locul secund in Liga 1. Victoria a fost umbrita de un incident din pauza duelului cu CSMS Iasi, cand un grup de fani ai bucurestenilor a fost prins de jandarmi consumand substante interzise.

La meciul cu CSM Iasi, gazdele au fost sutinute in tribune de 8.000 de fani

Performerul confruntarii FC Dinamo -CSMS Iasi, scor 5-2, a fost atacantul George Tucudean, care a marcat patru goluri in 50 de minute (13, 22, 46,49). „Chiar daca am inscris de patru ori, tot timpul este loc de mai bine. Poate daca mai jucam cinci minute mai dadeam un gol, cine stie!”, a comentat tanarul fotbalist, inlocuitorul lui Marius Niculae in ofensiva celor din Stefan cel Mare.

„Cainii” au avut pe „National Arena” aproape 8.000 de fani, dar o parte dintre acestia a reusit sa-si dea in petec. In pauza meciului, cativa suporteri s-au deplasat spre portile stadionului, pentru a fuma, asta deoarece in incinta arenei fumatul nu este permis. Surpriza a fost ca tigarile pe care incercau sa le consume erau „intarite” cu canabis, iar jandarmii i-au reperat si i-au retinut pentru cercetari.

author avatar
Sebastian Stan
664 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger