AcasăSPORTFanii lui Chelsea au terorizat Parisul: „Suntem rasisti si asa ne place...

Fanii lui Chelsea au terorizat Parisul: „Suntem rasisti si asa ne place sa fim!”

Fanii lui Chelsea si-au aratat muschii in fata unui barbat singur

Clubul Chelsea a anuntat ca ii va interzice pe fanii care au fost filmati cand nu lasau un barbat de culoare sa urce in metroul parizian, inaintea partidei cu PSG, din turul „optimilor” Ligii Campionilor, scor 1-1.

Fanii lui Chelsea si-au aratat muschii in fata unui barbat singur

Fanii londonezi se deplasau cu metroul spre Parc des Princes, cand trenul a oprit intr-o statie de metrou. Un barbat de culoare a incercat sa urce in vagon, insa suporterii englezi nu l-au lasat, iar dupa ce l-au lovit cu picioarele, pentru a-i impiedica urcarea, au scandat: „Suntem rasisti, da, suntem rasisti si asa ne place sa fim!”.
„Vom sprijini orice actiune penala impotriva celor implicati, iar daca acestia detin abonamente la meciurile echipei noastre vom lua cele mai drastice masuri impotriva lor, inclusiv interzicerea pe stadion”, se arata intr-un comunicat al gruparii Chelsea. Publicatia „The Guardian” sustine ca incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un expat britanic, Paul Nolan, care se indrepta spre casa de la munca. „Usile s-au deschis si am putut sa vad si sa aud scandarile. Parea o situatie agresiva, asa ca am scos telefonul si am filmat. Navetistul a fost complet socat cand a fost impins. Apoi, el a incercat sa urce din nou, dar a fost impins pentru a doua oara. Eram complet ingrozit, pe unul dintre fanii lui Chelsea l-am auzit spunand ceva despre injunghierea cuiva. Cred ca se referea la un suporter al lui PSG, care se afla pe peron”, a povestit Nolan.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger