AcasăSPORTFanii l-au rugat pe Zicu sa le caute echipe in Coreea lui...

Fanii l-au rugat pe Zicu sa le caute echipe in Coreea lui Goga, Surdu si Burca

Decis sa dea o mana de ajutor fostilor sai coechipieri de la Rapid, atacantul a inceput sa le faca lobby jucatorilor Dorin Goga, Ovidiu Burca si Romeo Surdu in Coreea de Sud.

Zicu este printre cei mai buni fotbalisti din Coreea de Sud

Ianis Zicu stie situatia dificila prin care trece Rapid in Liga 1, gruparea pentru care a evoluat in sezonul 2006 – 2007.

Burca a prins rareori echipa la Rapid in acest sezon

Fotbalistul de 29 de ani, devenit idol la gruparea FC Gangwon, a raspuns „afirmativ” unor fani giulesteni, care i-au solicitat ajutorul pentru gasirea unor echipe la care sa ajunga colegi aflati pe final de contract.

Goga este cel mai bine platit rapidist

Principalii vizati sunt Dorin Goga si Ovidiu Burca, fotbalisti care au salarii uriase la Rapid, considerate mult peste performantele din teren. Atacantul incaseaza 264.000 de euro pe sezon, iar fundasul, desi nu mai este la prima tinerete, primeste 180.000 de euro pe an.

Fanii vor sa scape cat mai rapid de Surdu

Pe langa veniturile colosale, cei doi jucatori mai au un lucru in comun – au fost colegi cu Ianis Zicu la Poli Timisoara, in sezonul 2010-2011, si au ramas in relatii bune cu fotbalistul imprumutat de Pohang Steelers la FC Gangwon. Totusi, fanii Rapidului spera ca Zicu sa-i poata scapa si de atacantul Romeo Surdu, un alt jucator despre care se spune ca are un salariu mult peste ce a aratat pe teren. Ajuns la 29 de ani, Zicu a facut furori in actualul sezon din Coreea de Sud, marcand 14 goluri in 28 de meciuri. Nominalizat de mai multe ori in echipa etapei, internationalul roman este privit drept unul dintre cei mai buni fotbalisti din K-League.

author avatar
Cristi Ionita
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger