AcasăSPORTFanii il sustin la meci pe Bute fara sa aiba voie sa...

Fanii il sustin la meci pe Bute fara sa aiba voie sa fluture steagul Romaniei!

Lucian Bute

Sustinatorii lui Lucian Bute nu vor avea voie sa aiba la ei steagul Romaniei, la meciul de sambata, impotriva lui Carl Froch! Cateva sute de romani vor prezenti la gala de la Capital FM Arena, din Nottingham, si vor urmari live marea confruntare.

Lucian Bute

Sustinatorii campionului Bute care si-au cumparat bilete la marea confruntare de sambata au fost informati ca nu vor avea voie la meci cu steagul Romaniei, potrivit ProSport.

Meciul dintre Lucian Bute si britanicul Carl Froch va avea loc la Capital FM Arena din Nottingham, cu incepere de la ora 21.30. Confruntarea in care Lucian Bute isi pune in joc pentru a zecea oara titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, va fi transmisa de The Money Channel.

Meciul BUTE-FROCH: Mai sunt doar cateva ore pana la cantarul oficial!

Daca Bute declara in urma cu doar cateva saptamani ca „va fi primul boxer care il bate pe Froch la el acasa”, la randul sau britanicul declara ca nu concepe sa piarda in fata propriilor suporteri. „Trebuie sa-l bat pe Lucian (Bute-n.r) pe 26 mai – sa pierd in fata propriilor fani e ceva la care refuz sa ma gandesc. Stiu ca Lucian are multi fani care il sustin la Montreal, dar nu cred ca se compara cu sustinerea de care am parte eu acasa”, spunea Froch.

293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger