AcasăSPORTFanii Borussiei Dortmund dorm langa stadion ca sa prinda un bilet la...

Fanii Borussiei Dortmund dorm langa stadion ca sa prinda un bilet la meciul cu Real Madrid

Fanii Borussiei asteapta cu nerabdare meciul de miercurea viitoare

Orasul Dortmund a intrat deja in febra jocului cu Real Madrid, de saptamana viitoare, din semifinalele Ligii Campionilor. Presa locala aloca zilnic spatiu urias mansei tur cu „galacticii”, subiectul zilei fiind gestul fanilor nemti de a dormi langa stadion ca sa prinda un bilet la marele meci.

Fanii Borussiei asteapta cu nerabdare meciul de miercurea viitoare

Cererea de bilete pentru Borussia Dortmund – Real Madrid depaseste orice asteptari: pe adresa clubului au sosit 300.000 de solicitari (apeluri telefonice si email-uri), asta in conditiile in care capacitatea stadionului este de 80.000 de locuri! Cum abonatii (in numar de aproape 60.000) au prioritate, la vanzare vor fi scoase doar cateva mii de bilete. Tocmai pe acestea se omoara nemtii, care zilele acestea dorm langa arena „Westfalenstadion” in speranta ca vor prinde un tichet de acces la marele meci.

„Este cel mai important eveniment din ultimii 15 ani, de la finala cu Juventus Torino, din ’97”, sustin la unison „ultrasii” germani. Borussia – Real este programat miercuri, de la 21.45, in turul semifinalei Ligii Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger